Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali vas zato izdadoše u ovom zadnjem ratu, pa još pomogaše otcijepljenje i formiranje Kosova, a u slučaju Šumeće tvorevine (kako će samo da nestane) neće ni okom da mrdnu!!!
\"Nisu svi Srbi crnogorci, ali su svi crnogorci Srbi\"- Crnogorski kralj Nikola! U narodu je opšte poznata stvar da nema većih Srba od Crnogoraca... a ti nisi Crnogorac, pa to ne znas. Stevan Jovetic je Srbin iz Crne Gore, koji samo zbog nesposobnjakovica iz FS Srbije ne igra za Srbiju, mada nema veze i Crna Gora je nasa bratska Srpska zemlja! Pokazali su to Crnogorci u svim ratovima u istoriji!
ma sta vam je ljudi bolji bayern bio u oba susreta... 2 go cisti offside fiorentine zato nek ne seru
i 2. gol fiorentine je bio cisti ofsajd!
zasto sve ovdje mora da se zavrsi na nacionalizmu??? jel bitno odakle je ko, joveta je majstor, veliki respekt za njega... uprkos tome sto sam bosnjak, ne slazem se da srbi nemaju tih zvijezda il tako ness, jbg. imaju vidica (man utd) stankovica(inter), a imaju i krasica , jovanovica i kolarova u usponu... tako da... svaka balkanska zemlja ima velikog potencijala, i nadam se da ce pokrenut tu ligu zajednicku, pa da onda gledamo kako zeljo i sarajevo il bilo ko, gazi italijane, engleze, svabe i ostalu bagru...
Srbi ostaše kratki, u ovom naletu novih zvijezda sa Balkana (Joveta, Džeko, hrvatski trio iz Engleske) jedino oni nemaju člana. To njih boli pa bi da prisvajaju!!!
... Joveta je Crnogorac mrčo, a MNE nikad neće biti Srpska.
CRNA GORO ZEMLJO MILA, ODUVIJEK SI SRPSKA BILA! BRAVO STEVANE JOVETIĆU!!!
kako nisu tehicki potkovaniji.dokazali su sinoc sve.ti mora da navijas za neki pederski klub cim imas takvo misljenje. roben i ribery su sve pokazali sinoc!!!
pa i sinoc je kod drugog gola za fiorentinu bio ofsjad pa.... inace ne volim italijanski fudbal i drago mi je da je prosao bayern iako ni njega nesto ne gotivim, a i j.e.b.e.s ekipu u kojoj je najbolji igrac crnogorac hehe:)
bolji se i zasluzili ste prolaz,Ovrebo vam je uzeo ga ispred ociju
Kobasičarski klub Bayern prošao dalje... sa igračima poput Marka Van Bomela, koji za mene nije uopšte fudbaler!
Jest, ruku na srce i sinoc je Florentina nadigrala Bayerna. Zao mi je momaka igraju dva puta bolji fudbal i tehnicki su mnogo podkovaniji od Bavaraca. Nikakva ekipa je usla u cetvrtfinale,sranje.
ma za to sve moze henry sto je igrao rukom.on je za sve kriv :)