Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije Avdija onako maestralno asistirao promašajem i pogodio njihovog obrambenog, ne bi ni lopta pala pred noge Sušiću. Avdija je čudo!
i thomas muller je karijeru izgradio na cudesima..
moj najdrazi klub iz komsiluka IDEMO BIIILIIIIIII
Šteta zbog tog primljenog gola na kraju, no nije Hajduk bez šansi kod kuće, prolaz u grupnu fazu bi im strašno puno značio u financijskom oporavku kluba.
Pape-Za repku ce biti standardni oni koji ruskim klubovima dadnu gol!
JA TE VOLIM HAJDUCEEEEEE
Nije ko Safet, al mali igra.
to Zmaju!!!!! Sven Tino Susic 14 , 'naci Boze : STS 14.
i corava koka nekad ubode zrno
ja se moram truditi da ne ubodem
Prvaak jesi bolesna osoba, pocinjen se bas brinuti... Znam da si mlad ali bas imas nekih problema. Toliko biti na klixu i samo komentare pisati da bi nekog provocirao. To je bas bolest
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo!!!
I corava kokos zrno nabode