Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jest mu se korak odužio, prije mjesec je bio na korak i još uvijek je
Ma ko ce ba dat 5 miliona za ovog uhljupa,ovo su sve naruceni i placeni textovi,lik ba veze nema
prosjecan igrac to sva javnost zna u BIH
Koga briga za maloga Tina Bolje ovo http://erogedownload.com/downloads/eden/
....da je barem prosjecan......
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Eto zavrsi se i ovaj prelazni rok.Kao sto smo i znali,poslije mnogobrojnih naruce3nih i placenih clanaka o ovom uhljupu od fudbalera,od transfera naravno nista.
Hajduk mora nekog prodati inace ni za struje nemaju.Propali su totalno,jedina sansa im je da ovog panja Slinu nekome utrape.Mole po Italiji samo da ga neko uzme,mozda ga neko stvarno i uzme ali to bi bilo za bagatelu.
Korak naprijed - nazad dva.
ako je Inter zainteresovan za njega, onda on nikako ne može biti blizu prelaska na San Siro. ;) u čemu je štos novinaru klix-a, možeš li odgonetnuti zagonetku? :)
Pa mozda hudnjak konta da ce makar 2 put godisnje i na San Siro :) Eto ti primjera kako Slinu nazor guraju,smece koje niko nece. Sevilla nije nikakvu ponudu poslala a ovdje si pisalo o 4,5 miliona
Ma kakav Tino , sto su uzeli Brozovica onda , patka obicna..Da budem iskren nas je igrac zbog selektora tadasnjeg al nije on preso nivo HNLa nis nije pokazo u repki nijednom.
englesski mediji tvrde da newcastle treba tinu da dovede
Sretno. Bilo bi dobro sa preseli i neki dobar klub.
Nevjerovatno da ovdje ima još onih koji misle da Slino ima šanse da ode u Inter. Niko toga kloca neće. Da teleća glava nije obećala Hajduku da će mu smotani amidžić igrati u repki ne bi nikad igrao ni u Hajduku. Doveli su ga samo da ga prodaju, međutim propala investicija.
Velika nada a dzaba ga ljudi iz Belgije pustili,Amidzino zlato
Kako bi volio da ode u Inter propo bi ko kuca kod Mancinija. Onda bi zavrsio u Obarskoj.
Hahahahahaha To i jeste interov kalibar. Forza Juve !!!
Volio bih da potpiše al ovo fakat postaje cirkus....
buhahahahaha
EVO RADUJEM SE TOLIKO DA SE MORAM OBRATITI DOKTORU JER JEDAN TIN IDE DA ZGRNE NOVU. MI BOSANCI SMO NAJ NAJ NAJ GLUPLJI NAROD CIJELOG SVIJETA. VELIKI BROJ NAŠIH ,,IMENA,, NAPUSTI NAŠU ZEMLJU, ODE DA ŽIVI NEGDJE ZA PREDOBRU LOVU I PONAŠA SE KAO DA ZA BOSNU NIKADA NIJE NI ČUO, ČAK I PRIČA KOJEŠTA RUŽNO O BOSNI ALI BOSANCI TAKVE LIKOVE NIKAKO DA PUSTE NA MIRU NEGO IH U ZVIJEZDE UKIVAJU, PONOSE SE NJIMA, HALO LIK TE NAPUSTIO-MA KAKAV DA SI- DAKLE NAPUSTIO I TEBE I BOSNU I OTIŠAO GDJE MU JE BOLJE (ŠTO JE OK) ALI NIJE OK DA TAKVE LIKOVE SVOJATAMO, PA ONI NEĆE NAS A NE MI NJIH.
@Muni PARDOM DA ZGRNE LOVU
mozda je Inter iz Zaprescica, posto onaj milanski ne dovodi vise nikog. ...
Krampo bozija predji vise samo da nas ne pate sa clancima svaki dan!!
sprema se veliki docek u Zapresicu