Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak je fin, mi smo previše strogi prema njemu,
NIsmo strogi prema njemu, nego prema onome ko ga gura u prvih 11 repke,Momak zna igrati, ali trenutno nije za prve postave reprezentacije.
''Volim Bosnu, Split i Hajduk....al najvise amidzu'' :). Salim se, mali je sve bolji i bolji....
Jebemo ti oca, amidzu, svu familiju ne uzimajuci u obzir tvoje fudbalske kvalitete... Da nisi Susic ne bi vidio repke treba bit realan, svaka cast al pravis transfer u ligu petice vec 2 godine... I opet da se ne zaboravi JEBEMO TI AMIDZU
bosanki odgovor na mourinho i christiano ronaldo . tion sven i safet susic
Njegov jedini hendikep je prezime ,ali ko hoce realno da komentarise cak i u njegovoj prvoj utakmici za repku protiv egipta mali je pokazo da zna i da zasluzuje da bude tu gde je.A negativaca ce uvjek biti koji ce da ga omalovazavaju i vrijedjaju,ali to smo mi ,znam ja nas j**o nas.
ti da si sta valjo ostao bi u belgijskom dresu, , al ko ne valja tamo negde valja kod amidze
Ponude za nastavak karijere u klubu iz "lige petice" -----------MOZE, ako Safet preuzme koju ekipu. To ce vjerovatno biti Barca.
a ja volim Hawaje, cevape i becki sladoled
" pogotovo kada sam izlazio iz igre ovacije navijača i skandiranje mog imena " ?! O cemu ovaj prica ? On kad je izlazio sa terena jedino sto sam ja cuo su zvizduci..
Što je najgore stadion mu jeste skandirao... ja sam očekivao zvižduk ali na TVu se samo čulo "Tino Sušić"...
Momak igra dobro, bez obzira na amidžu ;)
Znas stvarno mi te je ponekad zao ,sve bi mozda bilo drukcije da nisi Susic
Pa bi sigurno.. čisto sumnjam da bi reprezentativac bio lik koji igra u trenutno osrednjoj ekipi koju Dinamo i Rijeka ostavljaju svjetlosnim godinama iza po kvaliteti.
Zaboravio si amidzu..;)