Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedo ce se flesirati :)
fakat ste dosadni sa ne provjerenim informacijama!! Prosle sedmice su odbili ponudu od 40 miliona, a IZGLEDA da ce pristat da ga prodaju za 50... dakle, 50 a ne 40... mislim, nama svejedno, ni u djep ni iz djepa, ali dajte VI budite profesionalni! Pa eno, prvi clanak gazzette dello sport i odmah u naslovu ti pise 50... gdje je problem??
Ovo nije istina.
DO KAD CE CELNICI MILANA PRODAVAT DOBRE IGRACE, KAO DA NEMAJU NAMJERU OSVAJAT TITULE, SAD MI TO VISE LICI NA ONU PRICU BITNO JE UZETI PARE I PLASIRAT SE U LIGU SAMPIONA PA TAMO NA KONTO RESPEKTA UZMAT JOS VISE ZA NAMJESTENE TEKME...PROFESIONALNI IGRACI ZNAJU KAKO SE TO RADI PROFESIJONALNO AL NE BIH JA VISE O TOME TO CE SE SAMO POKAZAT, JA BIH LICNO VOLIO DA ME RAZUVJERE PA IGRAJU FINALE LIGE SAMPIONA STO SE OD AC. MILAN UVJEK I OCEKUJE AL KAZEM VIDJECEMO DOKLE CE OVAJ PUT DOGURAT. MA MOGU ONI I SA JUNIORIMA SAMO IH JOS NISMO PREPOZNALI BHAHAHAHA,TRUBA...
Jedan od najboljih stopera u svijetu ako ne i najbolji,ali šta mu ovo treba s konja na magarca!Ovi Arapi uništiše fudbal sa ovim nemoralnim ponudama!