Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da vam za svaku utakmicu da kraja rezervisemo po jedan "penal", da se ne peglamo, ha sta mislis Tijago?!
napuhana reprezentacija, ni slika ni prilika starog brazila
.....hoćemo nisimuru.....smrc... Smrc...
TO VAM JE ZATO JER RONALDINJA NISTE ZVALI PEDERI!
Brazil neće osvojiti SP.
Ne moze se bez 12 igraca je li tako Silva, Meksiko je u 2 poluvremenu pokazao kako se treba igrati protiv Brazila, a i oni cesti sutevi ka golu Brazila su dobri nije onaj Julio Cesar neki golman
Od Brazila se očekivao vjerovatno najbolji nogomet na ovom prvenstvu. Na žalost, najbolji su jedino u kukanju. Sreća za njih pa je sudija uticao direktno u prvoj utakmici, možda bi već sad bilo mahanje za Brazil. Žalosno je koliko simuliraju, treba davati direktan crveni za simuliranje, pa ćemo gledat pravi nogomet.
Daj ne seri Silva, kakav ba penal ccc Imate najbolje uslove za igranje i opet bi penal...hjoj što ne mogu ove p f f f
Hrvatska oštećena 2 puta. Penal dosuđen (nepostojeći) na 1 : 1 Ko zna kako bi Brazil prošao jer i protiv Hrvatske nisu ništa pokazali. Sinoć nema penala, znači opet Hrvatska oštećena, jer sada treba dvije pobjede. FIFA = m.a.f.i.j.a
Sine Thiago , hitno kod oftalmologa .....
Ma Brazilu odma u startu treba dati vodstvo od 1:0 klasicni hendikep.A fifi predloziti da zatvori sahtove na terenima jer Neymar nemoze da igra samo upada levat..
Prema tome nemojte puno da se komentira cuje se daleko .....