Član Paris Saint Germaina
3

Thiago Silva: Nisam želio otići iz Milana

Totalsport
Thiago Silva
Thiago Silva
Brazilski nogometaš Thiago Silva, koji je od subote i službeno novi član Paris Saint Germaina, tvrdi da on nije želio napustiti Milan, a presudio je razgovor sa sportskim direktorom Parižana Leonardom.

Za odštetu od 42 miliona eura Milan je na koncu popustio i odlučio prodati brazilskog igrača premda je nedavno produljio ugovor s "rossonerima".

"U jednu ruku sam sretan zbog transfera, a u drugu mi je žao što sam morao napustiti Milan. S tim klubom sam bio emotivno vezan. No, to je nogomet, jedan dan ste tu, a drugi već negdje drugdje", izjavio je Thiago Silva na konferenciji za novinare.

"Ljudi me nazivaju plaćenikom, a to me smeta. Ja u PSG-u ne zarađujem više novaca, ovo nije moja krivica, a želio bih se i izviniti navijačima. Bila je ovo vrlo teška situacija jer niti ja niti moja porodica nismo htjeli otići iz Milana. Pozitivno u cijeloj priči bilo je to što su me nazvali Leonardo i Carlo Ancelotti. Kada sam dolazio u Milan također sam razgovarao s Leonardom. On me se jako dojmio, a PSG je ipak, kako kaže Ibrahimović, klub iz snova", rekao je Brazilac.