Nogomet
1

The Times: Tottenham traži Modrića za Balea

Totalsport
Modrić i Bale
Modrić i Bale
Novi i pomalo nevjerovatan detalj u priči o transferu Garetha Balea u Real Madrid iznio je The Times: Tottenham navodno u zamjenu za Velšanina traži Luku Modrića.

Engleski dnevnik, koji je nešto manje sklon senzacionalizmu od ostalih otočkih medija, tvrdi da je hrvatski nogometaš ključ realizacije velikog posla. Do sada je Tottenham od Reala navodno tražio 120 miliona eura za Balea ili 98 miliona eura i Fabija Coentraa.

No, sada menadžer Spursa Andre Villas-Boas insistira na Modriću koji bi mu sigurno bio pojačanje za vezni red jer savršeno poznaje i klub i Premierligu.

Iako je Real Madrid ovo ljeto već značajno pojačao veznu liniju, ostaje upitno bi li se riješio hrvatskog reprezentativca samo godinu dana nakon što ga je teškom mukom doveo na Santiago Bernabeu. Također, nerealno zvuči i da bi sam Modrić pristao na povratak na White Hart Lane odakle je lani isforsirao odlazak odbijanjem sudjelovanja na pripremama.

Zanimljivo je i da je The Times samo dan ranije pisao da će Manchester United pokušati kupiti Modrića nakon što su mu propali pokušaji dovođenja Thiaga Alcantare i Cesca Fabregasa iz Barcelone.