Nogomet
0

Jamie Redknapp: Bale je već sada igrač Real Madrida

Totalsport
Jamie Redknapp (Foto: AFP)
Jamie Redknapp (Foto: AFP)
Bivši veznjak engleskog nogometnog kluba Tottenhama, a danas sportski kolumnist Daily Maila i komentator na Sky Sportsu, Jamie Redknapp smatra da je Gareth Bale već "na putu" za Madrid.

Iako se transfer-saga između Tottenhama i Real Madrida odvija već jedno vrijeme, Redknapp je uvjeren da je konačni epilog prilično jasan: Bale će biti prodan Realu!

"Na kraju prošle sezone sam bio uvjeren da će Bale ostati u Tottenhamu, no sada su se stvari promijenile. Tottenham je klub koji prodaje igrače. Za primjer uzmite samo Michaela Carricka, Luku Modrića i Dimitra Berbatova. Kada u klub stigne bombastična ponuda, Tottenham će prodati bilo kojeg igrača", veli Redknapp, te nastavlja:

"Uskoro će se sastati predsjednik Tottenhama Daniel Levy i vlasnik kluba Joe Lewis, a jedini ishod tog razgovora je suglasnost oko prodaje Balea. Prema informacijama koje sam dosada dobio, Bale je već mislima u Realu, a menadžer Andre Villas-Boas ne želi situaciju kao prošle sezone s Lukom Modrićem. Portugalac želi dovoljno vremena da dovede nekoliko igrača koji će pokušati nadomjestiti jednog od najboljih igrača svijeta", smatra Redknapp, te zaključuje:

"Real je najveći klub na svijetu. Neodlazak u isti bi bilo veliko razočarenje za Balea. Tottenham ga jednostavno mora pustiti!"

Prema posljednjim informacijama, Tottenham za usluge velškog reprezentativca traži vrtoglavih 145 miliona eura.