Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko puca sa ivice 16, dobar udarac, Svarcer odbija loptu tačno Silvi, koji puca iskosa i daje gol. Spaho: City je poveo zahvaljujući našem Džeki, ali ipak ćemo ovaj gol pripisati Silvi. Dostojan nasljednik Seada Hadzijahica.
Milan je jedini klub koji moze uozbiljiti Balotellija,u to nema nikakve sumnje,Berlusconi je Ronaldu rekao da pusti kosu a ovaj je to i uradio,a cijelu karijeru se sisao na keca :)
Do kada cete objavljivati The Sunove izmisljotine?
Balotelli dolazii u Milan !!!!
"Spakirao" koji je to jezik? Google translate kaze Indonezijski!
cuj THE SUNE pise, to su oni koji su rekli da Guardiola ide 100% u City
Ohhhh Balotelli is a striker, he's good at darts!! an allergy to grass but when he play's is fucking class! he drives around Moss Side with a wallet full of cash!! ;)
Nije on lud, on je budala.. :P
Ovo nije covjek vec majmun i to ne govorim iz rasistickih razloga vec zato sto samo majmun moze u polufinalu lige prvaka setati terenom i na kraju jos skakati po dresu tima. Bio on crn bijel ili ljubicast meni svejedno ja samo uzimam u obzir njegovo ponasanje. Ponasanje jednog neandertalca kojeg su Italijanski mediji prozvali nogometnim talentom
spakirao ? ? ?
JEL JABUKA TRULA IL JE TRUHLA MAMU VAM LICEMJERSKU NABIJEM
Evo stranice za nas ljenčine koji cijeli dan provode pred računalom - za svaku reklamu koju pogledate dobijete 1 cent. Stranica je besplatna, sigurna i zabavna. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
ja mislim da 99,99% citalaca ovog portala zaboli za ovu vijest...