Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amidža kupi nam i Fk Selju kao rezervni klub. Tamo cemo slat mlade igrace na posudbu dok ne uznapreduju za prvi tim.
Napisah mali milion puta da mi trebamo imati svoju Lokomotivu. A meljo je idealan za to. :D
Ja mislim da je Sarajevu trenutno najpametnija stvar da napravi ekipu koja ce se sastavljati od najboljih igraca lige i svojih mladjih igraca pa da nastavlja dominirati u nasoj ligi. Pa zatim nakon toga bi trebali poceti razmisljati prvo o plasmanu u grupnu fazu EL. Za ligu prvaka mozemo zaboraviti jer prvo moramo napucati rejting u Evropi preko EL pa da imamo dovoljno da barem budemo nositelj u drugom kolu Ligu Prvaka, a ne da se nadamo cudom iz samog pocetka. Opet, pametnije je da idemo malim koracima sa realnim ocekivanjima, a ne velikim koracima sa nerealnim ocekivanjima. Tek ce se vidit snaga nase ekipe kada nam akademija pocne proizvoditi velike talente jer FKS je konacno klub u BiH koji sada ima uslove za to.
Ako je istina da će uložiti u FK Sarajevo dva miliona dolara vrlo lako ćemo dobiti ono što se događa u prvoj nogometnoj ligi Republike Hrvatske. FK Sarajevo će postati ono što je tamo NK Dinamo.
https://www.youtube.com/watch?v=OjVD5Iylw80
Amidža nemoj zaboraviti sadake dat kod 11 plavih
Sasvim dovoljno da Sarajevo kupi sve sto valja u nasoj i sve sto je slobodno iz okolnih liga . Sarajevo samo treba postavit platu vecu od ostalih klubova i osim toga svakom igracu je jasno da iz Sarajeva moze lakse negdje dalje . Tako da nije samo ova 2 miliona vazno vec i saradnja sa raznim sponzorima pa i ovaj clanak u Staru je bitan. Liga prvaka ce bit cilj kad Sarajevo izbistri dobru jaku ekipu . Za to je Dinamu trebalo 4 5 sezona , trebace i Sarajevu.
Samo 2 miliona e jest se pretrgo u pm ...HOCE DA NAPRAVI VELIKI KLUB SA DVA PISLJIVA MILIONA...MA DAJ RECITE DA SE ZAJEBAVA...
Do sada je amidža uložio oko 6 miliona dok vi kmečite :)
Jest 2 miliona ali U.S. Dolara pretvori to u KM i sve če ti se samo kazati.
Takoo se to radi ! Titula opet nasa,pa kada budes imao dovoljno bodova uleti neki kiks gdje je kvota na goste 8 ili 10,Amidza u aziji stavi pola miliona na gosta i eto sve ulozeno se Amidzi vrati ! Svi zadovoljni !
Bas sportsko razmisljanje.cega se pametan stidi...
Svaka cast amidza ! Samo drzite Ibrakovica na oku, on hoce ukrast.
Eto kupite Ermina Zeca, ostao je bez Spora
Pitari...drugi put kad vam amidza dodje..iznenadite ga tako sto ce te stadion napuniti zastavama malezije...ako ne bude za svaku zastavu milion eo glave!
TO STRIKANEEEEEEE
Nije on "hit u Sarajevu", on samo može biti "hit" među navijačima FK Sarajevo. I vi glluposti pišete, nadam se da su vas bar dobro platili za to ... ccc
Sto velikim slovom star.
@kameni19- ČUJ DUGOVI -HAHAHAHAHA, jesi "kreten"
Super da ljudi ulazu novac,svaka cast,samo iskoristite da se bar neko moze nositi sa ostalim europskim klubovima,pozitivna stvar,samo naprijed!!!
nemoj Amidža, alaha ti