Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj Tana,sta si se stisko,daj Luju u Torpedo!
Pitam se koliko je onda vrijedan jedan neuro hirurg ako je ovaj koji zna malo sutnut loptu vrijedan 70 miliona i to je bez premija i reklama? Smijesne cifre, platis 70 miliona i onda debil opet ugrize nekoga ili tako nesto i dobije zabranu jedno 10 utakmica.
On ne zna malo sutnuti loptu on je igračina! Kad moze neki nas igrač iz premijer lige koštati 500 000 eura ako ih ima, onda ovakve igračine i trebaju koštati 70 milion funti. A jedan neuro hirurg vrijedi onoliko koliko je dobar u svom poslu, ne ovoliko kao ovaj! Ali zbog ovog i njemu sličnih se jedan dan u sedmici skupi 60 000 ljudi x 20 utakmica na Anfildu= 1,2 miliona x 50 KM= 60 milionai kad se tome dodaju ostali novci koji se zarade od reklama i tv prenosa i kad se to pomnozi sa nekoliko godina, onda je ovaj i slični tipovi vrijedni koliko je u naslovu navedeno!
Upravo se o tome i radi - novac fudbal je postao masina za pranje novca i zbog toga moj komentar. Meni nije logicno da neko ko spasava ljudske zivote manje vrijedi od jednog fudbalera sorry
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sitnica
Ja sam Glup ! Za jos gluplje statuse, lajk my fb page : http://www.facebook.com/nogoretardacije
Luise, kakav si za posudit'?
Florentino Perez likes this article.