Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci bolji joj tevez od ostale 23 ojice, u svakom slucaju veliko iskustvo
kad se zene pocnu mjesati u fudbal :D
Šta će jadna.
Vidi sto si se prozlio...:))) svaki cigo svoga konja hvali, zene vole da drze do svog dragog, ne zamjeri joj:/ Cestitke za novi posao, drago mi je da si ostao onaj stari/pravi:-) Samo ne znam za onaj ,,cmokic"hmmmm
Dobar je cmokić, de, dobro. :) Čuj prozlio. Hahha šega termin.Al dobar. Ovdje neradim subote okice na zeleno. AL treba se uhodati, vidjećemo. Šta vam Chile uradi ono sinoć le leee.....Okice na zeleno. Prihvati se ti ovih balkanskih timova Cro / BiH.... Vi ste ipak za neke druge stvar. Ogromni pozdrav kafu pijemo čim se vidimo ;) važi? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Bravo za ovakvu suprugu stoji iza svog muza i smatra ga najboljim na svijetu, sretan je Tevez sa tobom i bez SP-a
Haha a kako znaš to je pitanje ???
zna zena ko je bolji, nemojte tako
Bježi ba kravetinino
Ocigledno je Tevez jebo u mozak
Ruski fudbaleri su najbolji, prije svih Jurij Valentinovič Žirkov i Andrej Olegovi Ješenko. Rusija je još specifična po tome što nema nijedan Crnac ni mulat u njenoj jednojezičnoj i jednokrvnoj ruskoj izabranoj vrsti.
Asane nisi zanimljiv.. idi cuvaj ovce :)
ruski fudbaleri Jurij Valentinovič Žirkov i Andrej Olegovič Ješenko su pravoslavne vjere i iskreni i predani sljedbenici ruske pravoslavne crkve koja ima bratski odnos sa srpskom pravoslavnom crkvomi na neki način oni predstavljaju i Srbiju sa Kosovom u Brazilu na SP i brane krsno ime pravoslavno http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/45678000/jpg/_45678540_007192451-1.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Moj je najboooljiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
Tako je, ne daj na svoju ljubav, ko ih hebe ;-)
vidi ove burnpichke jebe idiote, jebe....reci k'o čovjek
SAMO DISLAJKAJ PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZDO PROKLETA
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
a da ti srećo nisi se zaljubila malo...
Kako znas da je bolji
Hahaha :D :D Ali kaze da Drogba i Ibrahimovic imaju najveci... Najveci nos :) :)
sve ih je probala, ali tevez je najbolji
Messi je za Teveza Avdija :D