Odbio ući protiv Bayerna
0
Tevez završio karijeru u Manchester Cityju
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebote ispade Mario najnormalniji ovoj ekipi xD
eto dzeki dobre sanse, jedan vuk manje na terenu
A inace on se ziv nasekira sto nece vise igrat za siti, eno ga osuo se sav od sekiracije..
Tevez je 10 puta bolji od Dzeke. Slucajno uvalio Tottenhemu 4 gola i od tada nista evo mjesec i po ista taraba sto je bio prije nego sto je dao da 4 gola. Nasi novinari samo gluposti pisu i dizu ljude u zrak koji nemaju pojma. Ljudi u Engleskoj ne pisu o Roonyju ko vi o Dzeki ni u Aregentini o Messiju ni u Portugalu o Ronaldu ko vi u Sarajevu o Dzeki. Pustio je jezik prije utakmice protive Bayerna a nista pokazi nije. Mario Gomez je izmislio loptu za Dzeku. Papal naza u Sarajevo:)
joj srajaevo x i vi ste bolidi pa imate drugu vjest dje sami sebe demantirate e svasta sam vidio al sta vi morete izvest ne more niko
Nije toliko lud da ih izvlaci na kraju,neka mu i u zadnjim minutama kada gube pomogne njegov ljubimac Aguero..Ipak je on tu Maradonin zet
vidim
Ima i od Dzeke vecih kloceva
LJUDI,MENE NE CUDI IZJAVA KLITORITOSA TEVEZA.MANCINI PUNO J:E:D:E G:OV:N:A A I U GRADU JE STALNO SIVO I PADA KISA I DOSADNO MU JE DA STALNO GLEDA TV.SURFAO BI PO INTERNETU;ALI TO MU JE PEGULATIVA A I ENGLESKI MU NIJE BAS NAJBOLJI. OVOG ŽABARA TREBA OĆERATI!!!
mancinia treba udaljiti s klupe
Cinjenica je da je Dzeko kao i cijela ekipa igrao lose ali isto tako je cinjenica da Mancini NEMA POJMA KAO TRENER.
Koji idioti. Umjest da ga prodaju na vrijeme za dobre pare ovako će u najbolju ruku izvuć pola od onoga što su mogli do prije manje od mjesec dana. Niti je sastavio utakmice, ništa.
argentinska ciganija se uvijek dizala da su najnaj a kad treba da se pokazu na djelu zakazu ko shtillovka pred sjecu drva. njima samo da je nesto guzovace, sminke frizure i setnja po travi. sve ce to g.peskiras da rastjera zali boze bacenih para na tu mraku od ljudi/igraca.
Vecina igraca ima 90 minuta da pokaze sta zna.Ovaj Dzeki daje 45, i nakon toga prva izmjena je Dzeko. Logicno da covjek gubi samopouzdanje kad stalno gleda hoce li ga izmjeniti. Sinoc se Aguero nije sastavio s loptom, nije bio ni u polusansi, Dzeko je jedini nesto pokusavao i valjda je bilo logicno da mjenja nesto u veznom redu ili da ubaci treceg napadaca, ili na kraju krajeva da izvuce Aguera. Mancini je sinoc izgubio utakmicu, i bilo bi korektno da to prizna. Ovako ce Dzeko i Tevez ispasti krivci.
izgubit ce na njemu 20 milona!
http://www.youtube.com/watch?v=SSAC14bAnNU&feature=player_embedded#! evo reakcija teveze i dzeke..mislim edin nije uopste reagovao tako kako pricaju, samo je pokazao nezadovoljstvo.. glavu gore i nedaj se dijamantu!
@ GAUCHO hahahaha dobar komentar , a ovi vlasi neka se nose tri pm jer ni u sportskim novostima ne mogu bez nacionalizma.