Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko sve danas zaradjuje milione.....
Kod nas se u Bosni za ovakve kao ovaj crnja kaže: \"ne zna vola u guz1cu ubost\"
Mogao bi malo pogledati prosle sezone,kad je bio bolji strijelac od Dzeke,a valjda si i vidio sta je radio na Euru,podsjetii se maloo pa ce ti biti jasnije
Ovaj Tevez igra vec 10 godina u Engleskoj, a ne zna reci ni hau du ju du....:D
Jest sigurno naucio za 5 dana spanski, aj ne rise majke ti
Hahah, pa Baloteli je bio u spaniji, trebao igrati za Barecelonu, ali zbog kompleksnosti papira barca nije htjela, eto zasto govori spanski ;)
gdje zabija golove ? koje godine si to gledao ?
E ima mu i ko reci da je blesav...Tevez je vjecnost u Engleskoj pa jos uvijek nije naucio engleski...i kad daje intervjue(sto je rijetkost) uglavnom prica na spanjolskom...
Eeee od neke ce mu biti koristii stoo ga i zna zamotati.On zabija golove najboljii je,e to je bitnoo.Forza Balotelli !!!!
mozete pricati vi sta hocete, njih dvojica vrijede ko cijela liga bivse juge...volio bi i ja da ne znam zapakovati poklon a da imam kesa ko Balotteli
...hahaha ! ...i ovaj Tevez sta on prica nekom da je glup ,kad on igra u engleskoj 100 godina a ne zna recenice da sastavi na engleskom jos uvijek !
Aj ne bulazni, imaju i francuski i engleski sličan vokabular, pa kad progovoriš engleski ne progovoriš automatski i francuski. Činjenica je da se čovjeku smijete, govorite da je glup i sl., a on vrhunski sportaš i još govori tri jezika.
koji moron :) sladak je
E moj Bože ko je današnjo mladeži uzor (Baloteli) C C C C C
imam ja jarana on prica esperanto a ja mandarinski pa se razumijemo ima dosta slicnih rijeci...
Tevez prica na spanskom, Balotelli na zabarskom ali ima dosta rijeci koje su slicne pa mogu otprilike da se razumiju.
E jest ga i Tevez zamoto,ja bi ga mogo nogom i to lijevom bolje smotati,a fol on Balotelija uci... :)