Nema ga u sastavu
0

Tevez u srijedu ujutro bez ekipnog treninga

Totalsport
Carlos Tevez (Foto: AFP)
Carlos Tevez (Foto: AFP)
Argentinski napadač Manchester Cityja Carlos Tevez u srijedu ujutro nije trenirao sa svojim saigračima. Iz kluba su obrazložili kako je razlog taj što Tevez nije u konkurenciji za sastav za gostujuću utakmicu kod Porta u četvrtak u Europa ligi.

Podsjećamo, Tevez se u utorak javio u svoj klub, tri mjeseca nakon što ga je bez dopuštenja napustio. Tevez nije igrao za City još od septembra prošle godine, kada je navodno odbio ući u igru u ogledu lige prvaka protiv Bayerna.

On tvrdi da je želio ući u igru, samo da nije želio nastaviti sa zagrijavanjem nakon što mu se Mancini obratio na uvredljiv način. Pokušao je tokom januara 27-godišnji napadač pronaći novi klub, zainteresirani su bili Milan, Inter i PSG, no City nije pristajao na njegovu posudbu.

Tevez je u srijedu ujutro u klubu proveo nešto više od sat vremena. Prošao je opsežna testiranja fizičke spreme. S menadžerom Robertom Mancinijem nije se susreo. Kandidati za utakmicu s Portom odradili su posljednji trening prije putovanja u Portugal. Do prvog susreta Teveza i Mancinija očito neće doći prije povratka momčadi iz Portugala.