Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prošle sezone ManU http://www.fotos-hochladen.net/uploads/naniredz84jm25rid.gif Galata, kod ovog očitog penala Yilmaz popi žuti radi kojeg nije mogao igrati uzvratnu http://abload.de/img/yilmazramosijae8.gif Džonom direkt u vugla nije crveni http://www.fotos-hochladen.net/uploads/kungfusoccerpx165hbluq.gif Sinoć onaj ... sramota za muški rod, ma za ljudski. Treba mu zabraniti ono ime da koristi. Fuuuuuujjjjj koji je ono "karakter", koji glumac, fuuuujjjjjjj! http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/crvsjuveslabof14siln39.gif
Kraj ovakvih sudija i milionskih fudbalera. igra nema smisla. Tevez je u zabludi, teško se dobre igre ponavljaju, uvijek treba težiti za pravdom i istinom, ma bila i njemačka.
Daleko od toga da je real igrao neku "igru" ,standardno lose za ovu sezonu,jedina svijetla tacka ronaldo u timu. Al realno vidal je trebo dobiti crveni u prvom poluvremenu,tako da bi igrali i vise s igracem manje,a nema nista sporno ni kod crvenog chieliniu ,zadnji igrac. To sto je ronaldo "sumilirao" ,to bi uradio svaki igrac.
Juve je bio dobar, malo je falilo da ih otresu ko seljak slinu ;)
Nije mi jasno sta je Ronaldo kriv za crveni karton. Sudija ako misli da Ronaldo simulira onda Rondalu ide karton, ako misli da je udaren laktom onda igracu Juventusa karton. Jeste vidjeli kako dobro Vidal simulira...mora Ronaldo jos malo gledati kako to drugi rade da bi jos uvjerljiviji bio :D Iskreno mi se nije svidjelo nacin na koji je Real sinoc dobio tekmu. Sto se tice crvenog kartona...sam je Chelini kriv. Ako trcis onda trci, ne dizi ruke prema licu napadaca jer samo mozes lose proci.
Ronaldo-epileptičar-sudija-peder-penal-crveni karton-Real Madrid pobjedio.
kijelini hrvač,vidal završna godina a.s.u.,a ti slijepi navijač juveta il barse
Očito je Real bio bolji sinoć u svim parametrima igre i aspektima glume i teatralnosti. Sudija bolji od onog što svira nepostojeće golove iskusan pravo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nego koga da krivimo ? Hamdu grebu iz kaknja jel ?