Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva igracina:)u najboljim godinama se vraca kuci..svaka cast!!
Dao si puno Juventusu i to ce pravi navijaci uvijek cijeniti. Hvala Carlitos i sretno u Boca Juniors ;)
Man City, unistava igrace...
SRETNO MAJSTORE, FORZZA JUVEE
Odlican igrac, zao mi je i mislim da nekako nije uspio pokazati sav svoj kalibar tokom najboljih godina. Ali i ovo je dosta bilo, carlito masino sretno!
mnogo dobar igrac, kojeg su cesto znali izostavit iz sastava repke Argentine a bolje bi im bilo da su ga imali u napadu, no dobro
Lik je mašina,da je ostao još jednu sezonu u Juventusu mislim da bi pokazao ono baš najbolje od sebe,sretno u Juniorsima Carlos!
odlican igrac :)
Stvarno pokazao da je jedan od najboljih igrača svoje generacije,igračina je žešća i sve hvale i sva priznanja što prima su zaslužena :)
scarface buraz buraz...;)