Iker Casillas
0

"Teško nam je, ali nemamo vremena plakati"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nakon četrnaest pobjeda u četrnaest domaćih utakmica Primere, u subotu su nogometaši madridskog Reala pali na Santiago Bernabeu od Sportinga iz Gijona, koji je slavio s 1-0.

Time je vjerojatno Real izgubio borbu s Barcelonom za tron tabele, budući da katalonska ekipa ima čak osam bodova viška i vjerojatno neće prosuti ogromnu prednost u završnici sezone. Realu ostaje još finale Kupa kralja, koji igraju baš protiv Barcelone, kao i Liga prvaka. U tom takmičenju će iduće sedmice igrati prvu četvrtfinalnu utakmicu. Domaćini su Tottenhamu, u kojem igraju četiri hrvatska reprezentativca.

"Teško nam je. Svaki je poraz težak, ali ovaj pogotovo. No, nemamo vremena plakati. Ostanemo li utučeni mogli bi doživjeti nove teške trenutke", rekao je golman Reala Iker Casillas i dodao:

"Očigledno gubimo korak s Barcelonom i teško je to prihvatiti. Ali, moramo izvući ono najbolje što možemo na kraju ove sezone. Liga prvaka nam je velika prilika i protiv Tottenhama moramo napraviti sve što je u našoj moći da dokažemo kako smo i dalje živi."