Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gušite se zato sto ste svi zvijezde i mislite samo na sebe a fudbal je timska igra!!! Previse baba kilava djeca.... Previše imate novca i nemate želju ni za čim!!! Dali vam neko kaze da vase dijete nece imati sta da jede danas ako ne pobijedite drugacija bi bila igra. A vi takav moral necete nikada imati jer imate sve.Previse ste placenji i za vas nije vise nista interesantno kada imate sve na svijetu!!! Toliko
sta ce dalje biti.. jedva cekam sljedecu epizodu
Zlato,ne kaže se vidjeo nego vidio. Također,nečita hitno zamijeni pravopisom ispravnim ne čita.
@Dalton Samo jedan odgovor na Daltonov komentar, da si otvorio gramatiku bosanskog, ikad, vidjeo bi da je ispravno cetverica, peterica etc. al sigurno nisi pa bez ikakvog temelja pljujes po ovim novinarima. Ako ti se necita klix onda nemoj citati, a ako ces vec davati komentare onda barem daj komentar za nesto sto je vezano za clanak! I nije lako biti novinar u ovoj zemlji kad svi mislie da su najpametniji ( ne vrijedjam zemlju BiH, to je svetinja!!!)
jao telenovele, stoji ramos u cosku i kaze sto ne trcite a onda tamo u pozadini se fokusira ronaldo i nesto mu opsuje ocima
Zasitili se tih silnih trofeja sto su osvojili :D he he Nisu oni ko Barca. Većina Barcinih igrača su zajedno 10 ak godina. Oni predstavljaju Kataloniju , žele biti bolji od omraženih im Madriđana.To drži Barcu na vrhu jer i dalje su motivisan (zbog polozaja Katalonije u Španiji)i, to je i Xavi govorio.
Ajde kada vas City ispraši večeras, možete ostatak sezone odigrati bez pritiska. :-)
Ozil najjaci igrac u realu :)
BESPLATNO 22 sistema do kraja tjedna uz glavni sistem. Do sada sam PROFITIRAO 52 000 kn, u prosjeku 7000 kn MJESEČNO svojim sistemom. GARANTIRAM da ćete među gratis sistemima naći barem 1 ili 2 koji vamP odgovaraju za vaš tip klađenja i s kojim možete profitirati.Netko je nadaren za veće kvote i iznenađenja, drugi pak za manje kvote i zicere. Svih 22 sam spojio u word koji vam dostavljam putem maila ako uđete u suradnju sa mnom. Nitko vam ne može obećati plus jer uz svaki kvalitetan sistem mora ići i znanje. Nijedan sistem nije 100 posto dobitan ako vi ne pogađate. Zato ne PADAJTE NA TUĐE FORE o sigurnim parovima i sistemima s kojima zarađivate bez truda (NEMA TOGA!) SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. STATISTIKA, PAROVI I DOKAZNI LISTIĆI su vam predočeni na blogu i arhivi. Lp! WWW . ORGAN . BLOGER . HR
Je l\' te k.a.r.a Gojko?
Uh, od ovoga bi se mogla napraviti dobra sapunica. Ove tri-četiri rečenice, ubilo se za pedesetak epizoda.
A sta hoce bjednici mamu im......majke mi fudbal je postao spanska sapunica, toliko para dobijaju a ovamo prodaju utakmice samo se nisu dobro dogovorili...oborise me za 550 KM ja sad nemam za racune a oni lafo nasikirani. KRETENI !!!!!!!!!!!!
Ronaldo je kao deklarisani pe­de­r bio opčinjen kako ga je Spahić izdominirao i maštao je kako mu isto radi i u krevetu.
ja sam tužan
ETO STA NAM URADI MURINJO, BRACO PO BOJI!!!???
http://www.youtube.com/watch?v=8dLArw8CBk0
Ovako ih je Murinjo sredio