Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar je ;)
ko ba???
nemoj se praviti lud :D
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ne ulazeci uopste u raspravu da li je trebalo otpustiti Di Meteo-a i je li Benites pravi trener za Chelsea ili ne, ovo je neprofesionalno. Nije Benitez kriv sto je Di Mateo dobio otkaz. Sve su to profesionalci koji trebaju obaviti svoj posao. PRvi bi kapiten trebao pomoci novom treneru kako bi imali vise uspjeha. Kod mene bi dobio opomenu i ukoliko bi nastavio tako ne bi ni igrao vise. Kad god ode neki trener koji se ovim starim igracima (Ceh, Terry, Lampard, Drogba) svidio oni ili iskazuju podrsku ili po medijima hvale npr.Murinhou-a ili sta ja znam. Previse su razmazeni. Nisam nikad bio nit cu ikad biti navijac ovog umjetnog kluba a jos teze je biti fan ovakvih igraca..
vrh :)
klix.ba jako ste glupi ovo je sorc chelseja iz prosle sezone i kako ce se pred utakmicu zagrijavati u njemu
www. chelseabalkan. com
abramovic je klo.c teski,nije ni benitez los trener ali to najbolje znaju oni koji prate to i navijaci celzija,ja to licno ne pratim,ali abramovic je kl.ocina teska
Only one Di Matteo 16
to, to :)
y u no
Ma odma ga na klupu, pa sljedeci put se nece za*ebavat :)
3 stranice imaju isti clanak dosta je prepisivackog novinarstva.