Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh vala, to ti je isto da meni kažu da mogu Šakiru poljubiti kad je Pique iskarindža. Nema tu neke slasti. Nisam prećerano rječit, pa sam morao ovako da pojednostavim, nemojte se ljutiti.
supArkup, a?
Da vam ponovim -Ne znam da li je kod ovih navijaca Barselone problem nedostatak godina ili inteligencije. LJUDI POKUŠAJTE SHVATITI OVO NISU BARSELONA I REAL DVA JEDINA KLUBA NA PLANETI. AKO SE ČOVJEKU GADI PELJANJE LOPTE KOJE U GOL U BAR POLA VELIKIH UTAKMICA PRETVORI SUDIJA SVOJOM ODLUKOM - TO NE ZNACI DA TAJ NEKO NAVIJA ZA REAL. NAVIJACI BARSELONE AKO TO NE MOŽETE ZAPAMTITI IZ PRVE PROČITAJTE VIŠE PUTA.
HAHAHA POGAN murinjovaa
joj kako si se samo ponadao kad je casillas skinuo drugi penal!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA napaceno realovo siroce :((( ili mozda arsenalovo... ko ce ga znati, mnogo je pacenika velika barca stvorila! ugl, ovaj kickboxer jedino moze svoju cundaru podici, mada ni to nije sigurno s obzirom na godine, a veliki Bayern i Phillip Lahm dizu trofej!!!
Pola ovih \"Bajernovaca\" gore potpisanih su ustvari navijaci padavicarskih hobita koji jos ne mogu da shvate da im se prekjucer vratilo za sve krađe u protekle dvije godine
Može podići karinu svoju ako budu igrali kao protiv Barce. Trofej ide Bayernu.
kakav teri ? ja sam mislio da je videoton u finalu sa realom ???
samo sto ce Lahm biti taj koji ce podignut pehar neki drugi put terry
moze samo kitu podignut terry, bayern dize trofej
Nakon što su prošli sve do Barse i Barsu antinogometom zvanim \'Otto Rehagel\', gay šminkere i sve londonske izbjeglice koji čine okosnicu navijača Ćelsija će rasplakati oni koji uvijek sruše engleske nogometne snove. Vorsprung Durch Technik
eto 100% ce osvojit najgora ekipa ikad....UBER ALLESS
probudi se bog jutros, i vidi loptu lige prvaka sa potpisom sergia ramosa---
Na kakve gluposti UEFA obraca paznju a kapitalne stvari stoje nerazrijesene vec decenijama.
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!