Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro jesu li Englezi dobili tu utakmicu protiv Njemacke ili su izgubili, naravno da su izgubili, zato sto ni Lampard ni Terry nemaju mu-da za preokret, mozda bi i pobjedili da su angazovali Drogbu, koji je najzasluzniji sto je Chelsea prvi put u istoriji osvojio LP. Uostalom, poznato je da se Englezi tradicionalno boje NIjemaca, dok se Drogba ne boji nikoga i samo zbog njega su uspjeli pobijediti NIjemce tj. Bayern na njihovom terenu, gdje je tada bio tvoj "neustrasivi" engleski dvojac, nigdje. A lako je Lampardu dati 4 gola nekim levatima kada je kanonada, treba zabiti kada je bitno, kada se bori za trofej i kada nijanse odlucuju utakmicu, tada nastupa Drogba, shvatices jednog dana kada odrastes, de-bi-lu. P.S. Mora da je Lampard bolji igrac i od Inzaghija, po tvojoj logici?
Ovako je to radio Gianfranco Zola http://www.youtube.com/watch?v=rkJOWuP8VeE
Lampard 595 nastupa,200 golova Xavi 665 nastupa,79 golova Da ne govorimo koliko je EPL teza liga od Primere,da ne govorimo koliko je Barcelona dominantiji klub od Chelsea
Jeste, ali poslije Zole...
vrlo bitno . . .
Ti se bas nalozio na crnca,jel. Valja zabiti kao centralni vezni igrac 200 golova. Kad je tvoj Drogba zabio jednoj ekipi u obadvije utakmmie po 4 gola ko ovaj cojek protiv Aston ville. Pa da je ovaj momak igrao napad zabio bi preko hiljadu. Kad je vec rijec o vaznim utakmicama Engleska protiv Njemacke odnosno protiv Lamparda. Onaj slavni gol sto nije priznat jer je Neuer na foru brzo uhvatio loptu je njegov. E sad pogodi ko je zabio drugi. Da ne spominjem da je nemoguce zabiti 200 golova samo u nebitnim utakmicama.
Jeste, igracina je isto ko i ti Terry, kad se utakmica lomi nema vas nigdje, dobijate crvene kartone ili se ne vidite na terenu, a Drogba skace, lomi se, bori za svaku loptu i zabija najvaznije golove. Kao da bi osvojili Ligu prvaka da je Terry igrao, on samo zna fuliti penal u finalu LP i onda plakati ko pi-zda. Tipicno rasisticko sranje, dvojica bjelaca Engleza u Chelasea-ju pa su kao najbolji, a obojica ga mogu popusiti Drogbi. Drogba je bio srce tog placenickog kluba bez duse. Uostalom, gdje je sada Chelsea bez Drogbe i gdje ce tek biti, nigdje.