Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tavecchio, racista i covjek koji je htio unistiti Juve sa Farsopolijem a evo na kraju je unistio samo italijanski fudbal. A Juve se vratio jos jaci. Ko drugom jamu kopa, sam u nju upada. Godbajjjjjjj Carliiiiii
nek ste vi uveli VAR i mnogo sto sta prije toga ne bi ste li sjebali JUVE a samo ste unistili jednu od najacih liga a i reprez. fudbal vam je dotako dno.
Nasi bi podnijeli ostavke, ali imaju odgovornost da nastave sa projektom. Nisu mindje ko ovaj talijan da bjeze s broda koji tone. Jok! Hrabro do dna!
Kod nas ih samo smrt skida s funkcija... i sada bi onog Hadžipašića gledali na TV-u da ga nije srce opalilo dok je jahao na onim kuravama...