Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanke GIGANTE mali
NAPOLJE SA FASISTIMA IZ SAVEZA!! NEKA BARBAREZ I PRAVI LJUDI PREUZMU POSAO!!
Nisi upravu,volimo fudbal,samo ne volimo BIH.
Bojim se da ce i pukovnik Gadafi uskoro pasti a parazit Usanovic prezivjet. nemeres ga krampom odvalit od saveza.. ahahahahaha
smo mi mamlazi?! kako smo dozvolii da ova bagra iz saveza vec godinama vedre i oblace? ovo je prestrasno! jos i fifa i uefa da se brinu sta ce biti sa bih, pa kakva sramota!
ti nisi taoc, ti si lionov igrac sa klupe
b.a.l.i.j.eee,dabogda vam guda bila omiljena domaca zivotinja
http://www.facebook.com/event.php?eid=187734871271521
Ne zamerite,ali ja ne znam nijednog vaseg reprezentativca.Gde igraju,koliko vrede?Jedino sam cuo za Zlatana Ibrahimovica,ako je vas drzavljanin.
Strava u Srbiji Dječaka silovali brat, sestra, rođak i komšija penzioner
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Kako stvari stoje prije ce Svrbalji da lete vanka nego BIH repka. Pa vi sad RS-uzi palamudite do mile volje. Za Bevandine samo da narucim jedan Gruzijski zeleni.
U susjednoj nam republici Smrdiji nastavlja se porodicna tradicija.Ispovijest dječaka iz sela Brnjice u Srbiji šokirala je javnost. Nad 13-godišnjim M. M. seksualno su se iživljavali brat, polusestra, rođak i komšija penzioner. Zlostavljanje je jučer policiji prijavio otac dječaka, objavio je Blic
Strava u Srbiji Dječaka silovali brat, sestra, rođak i komšija penzioner Ispovijest dječaka iz sela Brnjice u Srbiji šokirala je javnost. Nad 13-godišnjim M. M. seksualno su se iživljavali brat, polusestra, rođak i komšija penzioner. Zlostavljanje je jučer policiji prijavio otac dječaka, objavio je Blic.
Jel jasno sada balkanskom narodu zasto kod nas bolje pendrek funkcionise nego demokratija?
Dragi moji Bošnjaci kako vas prcamo :) Pa vi ste stvarno pravi slabići.
Pismen svijet sad sjedi na netu hajvanu