Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kotrljkom? 😅
Što dušmani komentarišu preuzimanja fk Sarajeva, pozlice im od pakosti
Kako sestrinski? Zar nije bolje bratski??
ma kakav genije i bakrači kad Sudije kolo vode
Godina, dvije i alajhmanet safija
Dzaba se raja lozi Sabrina ostaje i dalje direktorica i niko je ziv ne moze smjeniti. Hz ostaje i dalje da samo 10 minura prije kraja skandiraju Uprava napolje . Sarajevu nece biti bolje dok je Sabrina tu ,ona sluzi da pere lovu i jebe u mozak.navijace Sarajeva.
Sestrinski klub hahhahahahaha ... odoh se baciti sa zgrade sve te jeblo
Sve jaki klubovi 🤡
Da u kombinatorici nema ovog Ismira i da ovaj mali ne hvali sve redom .........
Hvali Sabrinu sjevnut ce joj malezijska belegija. Sest milja plata i od svakog ugovora ima 10% Ni sanjala nije ovako zato i govori sucur Allahu
Uvijek su u nekom gangbangu
Vi cete bit sestra u ovom trojcu
Igram FM 2021 na mobitelu i Sarajevo ušlo u grupnu fazu Evropa Lige ,godina 2024 😀 Eto komšije možda naslutim,stvarno od sveg srca vam želim sve najbolje.
posle tana nan posle nana tan.sestrinski klubovi cardif i kotrljak.znaci svo smece koje ne moze da igra za cardif ili kotrljke zavrsice u sarajevu.i takvi pravice razliku u kokoska premijer ligi bh.
Ovu će Subrinu oni u zatvor strpati...evo glave,ko se smije okladiti...
Opet će ih izgubit na pokeru