Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ipak malo preseravaju. postoji sigurno puno gorih igraca od dzeke u premiershipu. mozda govore o omjeru plata-ucinak, ali 10 golova nije za zapostavit.
POGREŠNO napisano,anketa je o poređenju ova dva igrača. A ne ko je najgori igrač u premieršipu.
seljaci sta pisete ko je gori pa dzejo je medzu prva 3 igraca u engleskoj samo mu mancini neda da igra, ovi nasi novinari jadovi jadni sve vam j.....
svaka cast za komentar od \"realno\",ovo je iedini pravi odgovr na ovaj tekst..svaka ti cast kralju i slazem se stobom i potpisujem sve sto si rekao..ali dodacu jos samo jednu stvar za ljude koji misle da je 10 golova od toga 3 ekipi koja je vec bila razvaljena i 3 nekom treceligasu dosta za igraca koji je placen 40 miliona eura,onda vi nema te pojma o fudbalu...dzeko zavrni rukave i nogavice i treniraj da te suse kakvi su englezi neuzimaju usta i nasi bosanski dusmani..pozzz
Inace, Dodik je vlasnik Talksport.co.uk portala
Ne znam ko je gori od njih dvojice, ali znam sigurno da je najgori Fernando Torres, hahaha!
Dzeko klocu najgori si u Engleskoj, znam da citash
Nemojte nasjedati na ovakve gluposti. Ja slusam Talk Sport svaki dan. Voditelj u cijoj se emisiji pojavila ova anketa se zove Adrian Durham i poznat je po tome sto upravo postavlja ovakve kontraverzne ankete i ima \"drugacije\" misljenje od ostalih. Zbog toga mu je program najpopularniji sportski program na radiju u Britaniji. Inace i sam smatra da je Carroll odlican igrac i bio je pun hvale za Dzeku na pocetku sezone.
uuuu pa cak ii ovdje gubi
sad mi nista vise nije jasno. jel trebalo glasati za naseg dijamanta il za onog kjafira?
TORRES JE NAJGORI :)
s obzirom na to koliko dzeko igra i koliko je postigao golova i asistencija podijelio nikako nema smisla da se ovakvi naslovi pisu pogotovo na nasim portalima da se radi o nekom srpskom ili hrvatskom igracu sumnjam da bi naslov bio ovakav dzeko u decembru odigrao ukupno 30 min i uspio dati 2 gola unitedu i opet na klupu .. samo trebaju otjerati mancinia i onda mogu jurisati na titulu... dijamantu naprijed... sve najjjbolje..
novinaru ovog portala, njemu ne treba znanje iz engleskog jezika, samo mu je trebala veza da dodje do \'radnog\' mjesta. \'Radnog\' jer ono sta novinar ovog clanka \'radi\', tesko se moze nazvati radom.
@kico..pobijedio je cerol s 87% glasova, ne prati nogomet kad ne razumiješ
konacno neko realan............ mislim da ce dzeko pobjediti......... moj narajcani nemoze njemu pomoci sest trenera a problem je upravo obrnuti city je toliko jak i mocan da dzeko nemoze tu nista nemoze da dode do izrazaja njegov jedini kvalitet koji ima a to je fizika...nego sreca njegova uvalio se pa nek uci od majstora.......
Pa jesu li ovi normalni ????????? Ovo uopšte nije glasovanje za najgoreg igrača lige, već samo pokazuje mišljenje ljudi da li je gori Džeko ili Carroll !!!!!!!!!
DOCE DZEKO(VELIKA ZVIJEZDA) I U TU VASU ZENICU,AJD NE SEKIRAJTE SE,DOCE DA GA VIDITE