Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko i kompanija odgodili danasnji put za Lihtenštajn za sutra kako bi mogli veceras u pijanku i provod ! Valjda da proslave ovu bruku i sramotu sto nam priustise pocevsci od setaca Dzeke do ostalih.
@Pridrazici Pao him secer, udarice po baklavama i vinjaku!
Ljudi sinoć feštu napraviili u Sarajevu u Hotelu Radon Plaza
@amir.koleee.2 Jel bila talijanska kuhinja?!
Jok,nece obuci opanke,a nasim ukinut agdirane poslastice tipa hurmasice,baklave,tulumbe i preci na gurabijice od kukuruznog zrnevlja ima da istrcavaju po terenu ko sto je Hasan Braco Salihamidzic nekad radio
I Zmajevi su isto pokazali klasu, otišli u restorane na muziku.žžđ
I naši su "proslavili"poraz humanitarnom akcijom u nekom otmjenom restoranu! Ipak su oni preplaćene zvijezde a ne ovi "šupci" od Talijana što su navukli čizme!
naš bi najveći uspjeh bio odje#at iz nogometa
Dzeko i ekipa sinoc na cajkama garant
A naši otišli na pitu i baklavu kod familije😂
Eto vidite kako se domovina voli, a ovi nasi manekeni samo na kolace i cevape...
Žabari, kre kre
@fandango Lol, vi njih zabari, a oni nas propalice balkanske koje ne znaju niti fudbal igrat. Sta je gore?
Nisu imali srece nekad je vazno i ucestvovati nije sami pobjediti kad pibjede sve hvale kad gube uzas komentari e koje jos narodu ugodio niko i nece od mene sve naj nah Zmajevi