Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovode se neprovjereni igraci, iz srbije, crne gore, prave se ugovori o podjeli novca, igraces ali pola meni od plate i to prolazi. Takvih je dovoljno u klubu i oko kluba tako da smo realno u vrtlogu jedne te iste price, price u kojima sve asocira na bajku ali na kraju prelazi u komediju
Ja ne mogu vjerovati da se ligaskoj pobjedi nakon 16 godina u Zenici gleda u zube. Ne serite, svi na Kosevo treba nam jaka podrska. Ko ocekuje nesto od ove ekipe nek jede govna al hocemo nasu djecu, i da se igra svaka ko da je zadnja! Ne osvrcite se na negativne komentare idemo igrati jos bolje ;)
Necemo gledati pobjedi u zube, idemo dalje.
Dolazi strashni Gosk po bodove spasa!
Radovac , Bekić i Hebibović po običaju katastrofa , ostali mogu dobiti prolaznu ocjenu. Da smo igrali sa malo jačim protivnikom teško da bismo slavili.