Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hices.picku maternu.svoju
jedino i znate borbeno, trener mudonja i znalac 😹
Zar vec nova sezona? Pa nisam se ni od prosle odmorio.
Ko te nije volio, nije ni obolio :)
P vidis da je problem neefikasnost... ahmetovic ne moze sa broda more pogoditi... i vi (uprava i skauti) dozvolite da dijete koje je rodjeno na jezeru, 5 minuta od stadiona potpise za Zrinski (haris Handzic) samo jos reci da je i on trazio milion i poserem ti se u usta... nemamo mi nista od mlade ekipe, hocemo pobjede i trofeje !!! a ti maldi igraci ??? Daj jednog prvotimca iz te cuvene vase akademije??? Zeljo vam uzeo sve trofeje u mladjim kategorijama... prestanite pricati lazi i ublehe..
@XE:D hajde malo proguglaj i vidi za proslu sezonu... u svima kategorijama zeljo osvojio, osim u jednoj... http://reprezentacija.ba/u21-selekcija-bosne-i-hercegovine (trojica iz Sarajeva,) http://reprezentacija.ba/u19-selekcija-bosne-i-hercegovine ( jedan iz Sarajeva) http://reprezentacija.ba/u19-selekcija-bosne-i-hercegovine (trojica iz Ssarajeva) izgleda tebi ovaj svakic dobro ublehe prodao :)
mutantu , kakav zrinjski , evropa se gleda .... samo najavljujete neku borbu u našoj ligi ... ne možete ni tu meda ...
Ja ne ocekujem vise nista . A svaki bod koji osvojite radovacu se. Nismo odavno ovako losi bili , ne znam vise ni sta nas vadi . Sve smo probali i opet nista na kraju .
od kako je tan uzeo klub sve sam nekako ocekivo da ce da preuzmu BiH ali vec koliko neznam ni sam, oko 4/5 godina prodje oni ko da se nista nije desilo, nekad osvoje titulu nekad kup, tako je i prije bilo! upravu mjenjat pod hitno i postaviti strucnjake koji znaju sa transferima i dobrog trenera nabavi, nekog ko zna igrat na rezultat za europe i nekog ko zna rasturati okolna sela tipa siroki brijeg!
@FixKlix. Ma Tan je i zaboravio da posjeduje tim u Bosni.
slabo moj zijo sve to izgleda. tanki smo ko sajla. sreca pa i zrinjskog napusti fin broj igraca, vjerovatno su i umorni, to treba iskoristiti
Ako bude sudija iz capljine i penal u 93oj nemate sta traziti pitari
mitomani1921, dokle vise prezvakana prica, mi smo vas kostali titule. nema na cemu i drugi put