Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad opet mogu nositi dres Milana na 'KAKA' :D
U roku od dva mjeseca će biti onaj stari !!!
hoce k**rac, treba se vratiti u formu, dug je to period!
ma haveru ko zna , zna i nije teško se vratiti u formu , naravno da ne moze biti isti kao i prije 5,6 god, niti to od njega ko očekuje ali sigurno da će biti pravo pojačanje za Milan !!
Perrverzija!
Kako se AC Milan snalazi u ovoj svima teškoj finansijskoj situaciji u serii a. Treba učiti od istih. Vjerovatno na kukaju izmole, ali pali pa Bože moj.
Ma Milan je pencilin za ovakve stvari . Nema tu nikakve kuknjave . Previše je to okrutan svijet da bi socijala palila . Ako si čitao Ibrinu knjigu vidio si kako Milan pokvareno igra .
a ja doso zbog Kake, mogu li sad kako da ne idem u Real ode mi idol...
Dobro ba, isfurao ti taj zonfa više.
?
sreca pa ovaj kaka nije u bosni isao u skolu, ma ne bi izdrzao koliko bi ga djeca zezala... :D
I opet se vraća u formu