Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene je, moram reći, danas jako šokiralo kada sam vidio da bosanska policija čekićima tuče djecu. A tu vijest evo još ne nađoh na ovom portalu. http://bit.ly/2PGjlpB Ikeru želim brz oporavak!
Izdrži ikono!
saće mu doktor reć da ne konzumira masno, slano, slatko, gorko, ljuto, duhan, alkohol i da se više bavi sportom
Ne znam cemu ove kritike ,fudbala kao nesto izgubio car ili nesto ,dajmo podrsku covjeku prije svega a nakon toga velikom golmanu a fubbal je ziv itekako i trenutno gledamo vrhunski fudbal .
@Poluhigins1 Ma gledamo vrhunski, ali da pretjeruju pretjeruju sa cijena nekim nenormalnim tipa 100-200 miliona pa to je vec vise nego pretjerano treba ostati u granicama nekim
samo dragi Bog može da mu pomogne veliki sportista bez mrlja na karijeri i inače u životu čovjek za primjer
ma kakav bog, samo ugradnja stenta ga vadi + medikamenti