Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni 2 Miliona trenera. Ot toga par stotina na klixu svaki dan!
Kad vidim ovog Sušića juniora nemam napretka mjesec dana...
Sretno Zmajevi učinite nas opet ponosnim i sretnim ako Bog da kao 15.10. 2013.
Samo mi jedino nije jasno zasto nije pozvan Vrancic, znaci momak je u dobroj formi uglavnom 1000 puta u boljoj od Hajrovica i Susica pa i Cimirota ! Drugo zasto nije pozvan Stilic isto tako bolji je od ovih iznad zajedno i u odlicnoj je formi momak. Pa zatim zato nije pozvao i Mahmutovica momak odlicno igra u Plzenu sve predispozicije ima za odlicnog napadaca aa i 1000 puta je u boljoj formi od Vede koji ne moze ni da grije klupu u Stuttgardu... realno....
Druze sredjeni su papiri i drzavljanstvo bas radi i toga sam napisao komentar , a realno Štilić je trebao dobiti pozivam i za Andoru mnogo je bolji od vecine pojedinaca ..
Avdijator dominira na 2/3 slika...vidim mu u ocima da Andoru sanja nocima i kako Svenu prica o svojim super mocima...
Spahiću kume odluči se bil igro ili ne. Jedan dan se oprosti drugi dan se vrati,jedan dan nece da igra,drugi dan hoće,jednom nemeRe zbog kluba drugi dan može.ZBUNJEN SAM.
ZASTO SINTEROVAC OD ADMINA NA TEMU SPORT NEOBJAVI DA JE JUVENTUS OSLOBODJEN OD AFERE CALCIOPOLI I DA TRAZI POLA MILIONA EURA OSTETE SVI PORTALI SU OBJAVILI TO SAMO KLIX SERUCKA ?????????
Nije pola miliona eura, nego pola MILIJARDE eura. Velika je razlika.
Meša daje posljednje instrukcije Ivici Osimu i ostatu stručnog štaba hahahhahahahaha
Andora ima svega 3 pobjede, u ovih 19 godina, koliko imaju repku. U subotu upisuju četvrtu hahahaha
VIDI ONOG VRSAJEVICA PA ON SJEDI NA KLUPI U HAJDUKU A SAD SE RASIRIJO NESTA POVRACA MI SE OD REPKE OD OVAKVI KAD CE NEKO NAPRAVITI CISKU U REPKI PA DA SE OPET SVE ZA REPKU DAJE
joj buraz pravopis ti je za 10! Lektor si ocam'...
Spahic u najboljoj formi, ovo sve tanko...
Ne trebamo se previse nadati u ovim kvalifikacijama. Kako je tako je idemo igrat fudbal i cao. Ako budemo razmisljali o EP onda ce nas nabusit.
Ovima jos kafa fali.. Pa potrcil se barem malo?
ti bio na treningu i znas jesu li i koliko trcali, najlakse je pljuvati