Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kultura na nivou - VW PASSAT u pozadini slike 1 !!!!
Jeste li registrovali Kostića, i zašto niste?
Vi baš kao djeca, kao da je ne znam ti ko pa je to toliko bitno. Mi imamo stoperski par (Bogičević - Boccaccini) a i suspenovanog Jahića za klupe (ako baš bude trebao) te omladinca Osmankovića, Kostić potpisao ili ne potpisao svejedno je, neće svijet propasti. Svakako nije pripreme prošao, i ako potpiše pitanje da li bi igrao neko zapaženu ulogu ove polusezone. Ne brinite se vi za nas, u svoju avliju pa se držite za glavu jer tonete.
Ne znam sta se brinete za Kostica?? Pa covjek ce potpisat kad tad
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zaboravio sam na Zebu potpuno. Odličan sastav, sa Bekrićem, Lendrićem, Stevanovićem. Zanima me baš kakav je ovaj Nigerijac iako nisam lud za tim strancima, to dok dođe u Bosnu meni je to sumnjivo.
Evo pa pogledaj kakav je ... https://www.youtube.com/watch?v=cWx73g3AdHU
a tamo u ćošku neko raspalio roštilj....e taj vaš trening...
Kako nam je Jagodic? Jel ga ko sklonio sa aparata
roštilj ti u glavi,pogledaj malo bolje. treniraju u paru