Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj ne prdite kakve veze ima ako glasate i navedete da ste iz Bosne,to im je samo plus jer ce da vide da u Bosni MCFC ima svoje navijace ako nista onda zbog Dzeke. Pa bilo bi smijesno da stavim da sam iz Bosne a dao glas za indijanca Teveza.
Ajmo Bosno, za Dzeku glasajmo :D
Džeko i treba biti ovdje izabran jer je Shity izvlacio mnogo puta. :)
Nemojte biti glupi, kontrolisati ce sve IP brojeve Dzekinih glasova i skontati ce da su iz Bosne. Sto se tice Dzeke, engleske novine ga kao kurvu sele u Napoli, kao da se on nista ne pita. KLOCU, POD HITNO MJENJAJ REDJEPAGICA ZA MINA RAIOLU (BALO IBRA), PA DA VIDIMO STA CE ONDA KAD IM VUK ZAKUCA NA VRATA!
Pa sta ? Nigdje ne pise da moras biti u Engleskoj da bi mogao glasovati ! Ovo je internetska anketa jbt nije glasanje za izbore.Kao da oni samo navijaca u engleskoj imaju.
Koliko vidim moze se vise puta glasati, samo promjenite podatke, zato navali narode. I napisite da ste iz Britanije, jer moguce da nece racunati glasove iz Bosne za Dzeku jer je pristrasno po njima, a njima je cilj vidjeti koga navijaci zaista najvise vole!
Dzekooo. Legenda
glasao sam za dzeksona pod imenom Jack Morrison :)
hajmo svi glas za Dijamanta! :)