Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPRED ZMAJEVI.............OSTALI SVI PROPALI KO GRČKA
@potočari u koliko ti igra estonija pasa ?
Sto je potomcima Crnogorsko-Albanskih imigranata krivoooo....btw Hrvoje, kao hercegovac i ti spadas medju njih!
U Mk Sipci mozda nisu glavni, ali su zato bossovi na KOSOVU! Federacija nema vas! E to je big pro! A federacija nije zemlja vec dio zemlje BOSNE I HERCEGOVINE, koju vi potomci imigranata iz susjedstva sada jos djelom nastanjujete, i mozda je jadna, ali nije najjadnija, jer ima Srbija koja ne samo da gubi u nogometu od jako slabih protivnika, vec gubi i svoje svete teritorije.
bosanceros koji si ti papak
DZENOSAAAAAAAAAAJD HEEEEEEEEEEEELJP BAZNIAAAAAA
Da,jadnija i od makedonije, zato sto ovi imaju nov aerodrom sa 800 putnika, obilaznicu oko skoplja, autoput kroz zemlju, prelep novi stadion, ravijaju se, i pored siptara koji ipask ne smeju da se kurce zato sto je Mk u dobrim odnosima sa SAD..a sta ima federacija? :)
@potocari poselami novog nacelnika Camila Durakovica a BH zmajevi veceras do pobjedeeeeeeeeee
Pjanic ko da je Na izlet poso. Dzeko ko da je kreno Na sastanak. Amru sresti. Ibisevic slusa narodnjake. Stefanovic se opet nije pocesljo. Lulic bi mogao manekenom postati bez ikakvog posebnog dotjerivanja.
Iskreno ne razumije, SVI NEGIRATE GENOCID, a onda pisete to sto pisete?? Al krmci, sta ocekivat od vas. BiH FTW
LINK ZA TEKMU ali na GRCKOM ;))) http://firstrowsportal.com/?page=ZKpiaGRqZGVnY6thaWpmZmlpY5ypoaE=
ja mislim da ti trebas skocit sa mosta u rijeku i utopiti se
ko god da pobedi, to ne menja cinjenicu da je federacija najjadija drzava u regionu, jadnija i od Makedonije..
-Mir ..c.e.t.n.i.c.k.a....... 100-ko...!
@POTOČARI BUJRUM NA ČVILU I TI I KOMPLET RAVNOGORSKI POKRET DA VAS JE8EM U USTA ŽVALJAVA, BALO ONAJ BALAVI, RASPALI!!! DJECU TI MRTVU JE8EM U OČNU DUPLJU! JE8EM TI BAKU U ANUS!!!
Evo opet mi suze u ocima kada procitah ovaj clanak, smrc smrc.
GAS , KOLAC , JASENOVAC EBAMO TI MRTVE USTA MAMU TI SMRDLJIVU KARAMO SVI SA KLIXA !