Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo levatu novinarcicu novi white heart lane ce imati pokretne terene kao u saporo domu u japanu tako da ce biti odvojeni tereni za americki fudbal i ovaj fudbal
Ima se, moze se. Sta je njima travnjak... Sitnica. Mjesecna prodaja nekog dresa.
Dakle jos jedan u nizu povrsnih clanaka na Klixu. Naime novi stadion je i dizajniran tako da ima dvije odvojene povrsine - jedni za fudbal i drugu za americki fudbal, tako da ce se utakmice odvijati na dvije potpuno odvojene travnate povrsine. Stavise, Levi odavno ima ugovor sa NFLom za narednih pet godina. Dobro jutro "novinari".
Ispravka krivog navoda - ne za narednih pet nego deset godina. "Additionally, on 8 July 2015 it was announced by the club that the new stadium would host two NFL International Series games, every year, for ten years."
o kakvim površinama pričaš, jesi gledao tekmu tot - city ? cirkus od stadiona i travnjaka
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako se pametno organizuju to im nece predstavljat nikakav problem, a novac koji ce zaradit je ogroman.