Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Hrvatima u Hrvatskoj.. Ovi lokalni Rvati u Bosni ga mogu pocuclat.. Pozz
🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🟥⬜🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
"Mlada Srpkinja se iz Niša uputila u Zagreb kako bi pratila Vatrene: 'Dala sam posljednji dinar za povratnu kartu...' Vatreni su nas još jednom učinili ponosima, a među brojim navijačima bila je i Jana Krstić iz Niša koja ne krije ljubav prema Zagrebu, a za Vatrene navija još od vremena kada je živjela u glavnom gradu." Pokušavam nać njen Instagram,častit ćemo je put,hotel,hranu.
Neslužbeno doznajemo kako Romelu Lukaku dobija grandiozni spomenik u samom središtu Zagreba, uskoro opširnije...
Čuj u 17h, pa pustite ljude da gledaju finale na miru
Daj budimo realni...ja se zahebavam pa ono ,,maroko ovo ono,,...Cestitam vam Hrvatska od srca ,ponosan sam sto imamo iz regiona takav tim...
ne kontam zbog čega doček pa nisu prvaci svijeta
nase su docekali nakon samog plasmana na sp, zasto njih ne bi docekali nakon osvojene medalje
Vi bi napravili docek da se kvalificirate🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klix.hr
A šta tebi smeta papane? Ovo su prenosili svi regionalni mediji, pa i neki europski. Malo manje dijete i sve će biti bolje.
Zasto sokci komentarisu moj stav. Bk za vas i vase misljenje o meni.
Da je nama ikad ovo dozivit..stvarno svaka cast komsije, ovo je nesto nestvarno...nek je nama Pjanic kosu presadio u Turskoj a ostalo je nebitno ccc