Gennaro Gattuso
0

"Sva sreća što Leonardo više nije ovdje"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Gennaro Gattuso, 32-godišnji neumorni veznjak Milana i bivši italijanski nogometni reprezentativac, opet je stalan u prvoj momčadi Milana.

Sastav sa San Sira je u subotu, u ogledu 6. kola italijanske Serije A, pobijedio u Parmi 1-0 (pogotkom Pirla), te je time, barem nakratko, došao na vrh tabele. Imaju 11 bodova, odnosno, jedan više od Intera i Lazija koji imaju i utakmicu manje.

Inače, bila je ovo premijerna gostujuća pobjeda Milana u sezoni.

U slavlju je participirao i Gennaro Gattuso, šesti put ove sezone, što je različitost na prošlu sezonu kada mu trener Milana Leonardo nije previše vjerovao.

  • Istina da sam imao tešku ozljedu koljena, no u jednom trenutku sam postao posve spreman. Ali, ne i za Leonarda - prisjeća se Gattuso i nastavlja:

  • Bio sam jednom nogom na odlasku. Već sam se počeo pakirati za odlazak u Grčku. Na sreću otišao je on, ne i ja. Uvijek mi je bio bitan topli odnos od strane trenera, ljudskost, a to nisam osjećao od Leonarda. Sve je uvijek gledao crno ili bijelo. Ja sam, pak, uglavnom uvijek bio označen crnom bojom. Mnogi su se tako osjećali dok je bio glavni - završio je Gattuso.