Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Wenger sve dušamni, ne znaju i nece da vjeruju da se radom, trudom znojem mogu stvoriti igraci ko Van Persie, Fabregas, Nasri, Vilši itd. Pa lakše opaliti price o dopingu i slicno. Nek crknu dušmani od muke jer nigdje nema mladosti i junacke snage ko u ekipi Arsenala.
Arsenal je sve doping kontrole prosao uspjesno, cemu onda sve ovo? Merson prica nebuloze ;)
cuti dok te karam
jesi sefe, vidilo se
Lik koji vjeruje Mersonu koji nije izdrzao ni 4 mjeseca na radnom mjestu mora biti zaostao. Ko ozbiljan gubi posao za 4 mjeseca. Garant je nesta z.as.rao i sad mu krivo i treba mu pokoji dinar.
....Š\'o je najgore, niko mi ne vjeruje ba....!
izvinite ali otkad su kofein i kreatin doping, presmijesno druga stvar, ovi momci sto igraju po evropi su na jakim sintetickim sredstvima cim 90min mogu da trce ko muhe bez glave bez trunke umora
Da su uzimali mozda bi osvojili nekad nesto u zadnjih nekoliko godina :D
mozda su prije uzimali dok su i osvajali nesto,sad ne mogu meda s kasike $:
a sto ne danas?
sebi wenger ne bi dozvolio ovakvu glupost!!!!
haj bgti ne seri :D
Bob Marley je pusio Weed(trava)aaaaaa...Wengeru....?????!! :DD