Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebi mogao postat nego bi mogao OPET postat. Realno ovo i jeste najveci derbi u njemackoj bez obzira kako Borusija igra
postati ce njemacki classico mozda kad dortmund bude upola trofeja imao kao bayern u sveukupnom pogledu :) FCB!
samo Zmajeve volim više od Bayerna!!!! eine liebe burazeru....j.e.b.o.t.e i Željo i Sarajevo!
classico..hahaha za to su potrebne godine uspijeha,trofeji i veliki igraci....nemogu prosijecni igraci igrati u classicu
Dolazi naše vrijemeee . opet ce bvb biti pravi tim. jedini imamo pravu politiku izgranje kluba od domacih i mladih stranih igraca.. kolimo to bayern ima svojih proizvoda u timu .... ole ole ole bvb . super je sto uz dotmund ima jedan jedan jak klub u njemackoj jer ovi drugi realno nam nisu konkuerncija sve nadigramo po 10 vise udaraca imamo u okvir gola ;))) a igraci vrijede duplo manje od bayerna da 11 bodva smo u jedno tenutku ove sezone osvoili vise od fcb-a bez najboljeg igraca ;))
nadam se da ce ih Dortmund poderat
Vidjecemo, mozda ako Borussia pocne prolaziti i grupnu fazu u Ligi prvaka pa se pocnu tamo susretati. Nego nemojte opet spiskati sve pare pa da vas opet moramo spasavati jer nas samo tako po kvaliteti mozete sustici. Sjecate se, jednom ste nesta slicno pokusali i zamalo bili ugaseni. Trebate vi jos jesti puno pure da bi doveli igrace tipa Robbena i Riberya. Ovaj Nerlinger me poceo opasno nervirati, gdje su ti kvalitetni stoperi. Sjecam se sezona kad je Bayern na kraju imao manje od 20 golova, sada bi primili gol i od Cottbusa.
Spanci ce ove godine dobro dohakati Svabama. Sad je na redu Bayern. Zato Svabe i uvoze njihove rijeci u svoj jezik a ne obratno.
cigani iz minhena.....
je jedan veliki klub u nordrhein westfahlen a to je borussia dortmund duvajte ga bavarci eto vamonog seljacine debele uli hoeness-a covjek unisti bayern, njegov brat je unistio wolfsburg a on dokrajci bayern