Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I d i o t i, misli se na njegovu najgoru utakmicu.. jbt ko sve koristi kompjuter i internet..
to je mozda po vama nagori al sta je ono kada su prije par godina igrali Španija-BiH pa kada je sudac produzio 5minuta a bolic(ili je baljic nesjecam se tacno) u 6 minuti uhvatio loptu u ruke i dobio crveni karton pa onda u 7 minuti Španija dade gol i ode na prvenstvo????Staje stim???
3 penala i milion zutih nije dosudio
Čuj najgora utakmica koju je sudio Chelsea 1 - 0 Barca. A što to molim? Jel to Chelsea "nepošteno" dobio utakmicu? Ja znam za najgore suđenje, a to je ono iz 2009. isto Chelsea 1 - 1 Barca, kada norveški ćelavi kvisling Plavcima nije sudio barem 3 penala. Toliko.
Sudija koji ce potkupiti Real, jer ne mogu igrom dobiti ManU,vec moraju doplatiti da bi ih dobili.