Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz Zenice sam, navijam za svoj Čelik i volim Bilinoo svim srcem. Ali ljudi moji, sramota je da reprezentacija nema uslova ni za treniranje a kamoli za utakmicu ovog nivoau glavnom gradu. Ja sam za da reprezentaciju umjesto 12 000 gleda 40 ili 50 000. Neka prave drzavni stadion ili neka srede Kosevo.
👍
Cudi me da Ajnadzic nije ispunio obecanje u vezi Koseva. Umri klosaru
stadion ranga Serie C,Bog dao Kosevo pa ga napuniti sa djecom otici 10 km ulaz da bude al bolje ovako 30 km
U hramu beha fudbala
Sarajevo bi imalo stadion da zenički lobi sve pare od fife i uefe nije preusmjerio na ono prkno Bilino Polje isto kao i onaj (toliko je značajan da sam mu zaboravio ime) u Orašje. Kanton Sarajevo je godinama sam finasirao sve reprezentacije a ovako mu se vraća. Trebalo bi malo bojkotovati.
zar je bitno gdje ćeš zijanit?
Svejedno, ne možemo vise biti drugi
pored onakve grbavice,oni idu u zenicu....umjesto da bude 30 000,bice 12500
Pa bilo glupo da pored ovakvog Bilinog, igraju na Grbavici.
kakvih 30 000 na grbavici ?.
super
Crknite Dušmani ovo je hrana za Vas!!!
ko da je bitno gdje...nalupat ce nas svakako
Ko da je bitno gde se igra samo da pobijedimo pa makar igrali u Hrasnici
ko neskace je crno gorac hej...hej... hej
Abd pobjeda nasih zmajeva...
Dobro hajd sad...