Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vidim da bosnjo navija za hrvatsku ili srbiju lafo komsije, susjedi siroka shvacanja, nisu svi isti ovo ono bla bla povraca mi se!. Isto kad bi izraelci navijali za njemacku, kinezi za japan, ukrajinci za rusiju, pakistanci za indiju.... Proslo je 25 g od rata, za jos toliko slijedi opet klaonica od nama dragih susjeda ako vec do tad nas ne rasparcaju.
O cemu ti budalo jedna pricas ? Kakve to veze ima sa nogometom ?
@krik naglas, slusajte veliki Bosnjace, evo iz prve ruke da vam objasnim: nakon sto ste se uhljebili u neku od Bosnjackih stranki nakon sto ste se fino oparili na racun Bosnjackog nacionalizma i(li) ili na nacin da ste postali veliki vjernik, nakon sto ste ogulili obicnu Bosnjacku raju koja odlazi radit van zemlje sad vem pada na pamet da nekom spocitava za koga ce navijat. Evo , s ponosom cu da navijam za Hrvatsku, Naprijed Hrvatska :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja uvijek navijam protiv zapadnih a narocito istocnih agresora u bilo kojem sportu pa kad bi igrali i protiv gvineje bisao.Jbga jace od mene ne mogu im kabuliti
idi bolan umij se operi se dolje
@antemurale , ma momcina je na nekom od SDA spiskova za humanitarnu, mora tako pisat. Stipu ga , ima i mnogo onih koji navijaju za Hrvatsku.
Hrvatska je na konju, imaju Cehe...a Italijani bi, opet, mogli sanjati Ibrahimovica :). Turci ce preznojiti Del Bosque-a. Fudbalski interesantan dan...
Ne treba danas puno očekivati od talijana, njima bi remi protiv Šveđana odličan bio.
Danas je uz Češku 10 miliona Srba
A sta ce te vi srbi ste zaostali za svijetom, picke bi dali rusima samo da ih podrzite, znas sta bi oni vama dali :D qrac, vidim po portalima srbi samo komentarisu za suse, kad rusi ispadnu nece srbi vise gledati EP.
Go go go Azzuri! Sretno komšije !
Pobjeda Spnjolske nad Ceskom je dosla ko narucena, danas se Cesi moraju otvorit i igrat na pobjedu, a to bi se moglo iskoristit..gremo HR :)
uzima ceska sto posto
Uzet ce par komada u mrezi to je sigurno :)
Joj opalio sam 50KM upravo na Italija 1 , Hrvatska x , Španija 1 , ne sto ne vjerujem da Hrvati nisi bolji ali brat bratu Balkanci su to i nas mentalitet , cim to odigra jednu dobro mi se napalimo kao da smo prvaci svijeta pa dode netko i kiksamo :D :D
@tuzlak458 nece Turska iznenaditi , oni su kao kinder jaje nikada ne znas koja Turska dode , a Spanjolci su Spanjolci :D vise se ja brinem za Italiju hehe :D
italija x