Nogomet
0

Susret Bayern M. - Manchester United večeras na OBN-u

U programu OBN televizije, večeras sa početkom u 20:40 pogledajte direktan prijenos susreta Bayern M. i Manchester United.

Manchester United je u prvoj utakmici pokazao da može parirati Bayernu i sigurno je da će ekipa Davida Moyesa pokušati da priredi veliko iznenađenje i eliminiše prvaka Evrope.

Sa druge strane, Guardiola je izjavio da je zadovoljan rezultatom iz prvog susreta i da je siguran da će to biti dovoljno za revanš u Munchenu. Poručivši kako na „pozorištu snova“ ne bi bilo lako nijednoj ekipi na svijetu...

"Moram reći da sam nakon svega prilično zadovoljan. Zaboravlja se da je Manchester United jedna od najboljih momčadi na svijetu i da su vrlo opasni na svom stadionu. Zabili smo gol u gostima i to je ono što me čini sretnim", rekao je trener Bavaraca.

Ne propustite ovaj zanimljivi duel i još zanimljivije goste u studiju OBN-a, u srijedu u 20:00 sati.

Gost večeri je Slaven Musa. Igračku karijeru je započeo u Veležu, zatim Šibeniku, Zrinjskom, a trenutno trener NK Široki Brijeg koji ove godine u Premier ligi BIH napada dvije titule sa realnim izgledima da to ostvari, uz podršku ljudi iz kluba koji važi kao najorganizovaniji u BiH nogometu.