Jasmin Baković, sekretar N/FS BiH
0
"Suspenzija neće utjecati na Premijer ligu i Kup BiH"
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zasto i igrati ligu i kup kad nemozemo igrati u evropi
Jasmine, zato ce tvoja ma.t.er utjecati :)
BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU!
pa za koju kitu sad da se bore, bio prvi li osmi isti k.u.r.a.c
BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU!
Suspenzija neće utjecati na Premijer ligu i Kup BiH kaze Bakovic! PA TO NJIH SAMO I INTERESUJE, TU JE GLAVNA LOVA, PRODAJA IGRACA ITD NETREBA NJIMA NI UEFA JER ONI SU SVI\"MENADZERI\" I UZIMAJU LOVU OD PRODAJE IGRACA KOJIH IMA NA IZVOZ KOLIKO HOCES AL IM TREBA KAKVA TAKVA LIGA DA BI IH SVE TUSNULI A MULJEVI U REPKI SU PUNO PROVIDNI... UOSTALOM SAM NASLOV SVE KAZE!
pa jasmine,kljusino jedna,bolje da ovu lakrdiju od lige ukinu i da se sve kazne na njoj lome,jos bi nam i ucinili uslugu-spasili bi ovaj jadni napaceni narod da nemora gledat antipropagande nogometa i namjestene rezultate te ligu koja se samo igra za sudije i kladionice,a da repka ostane u kvalifikacojama!mislim da bi se mi svi slozili oko ovakve kazne.
Srescu ja tebe na ulici i pokazacu ti sto je bosanac, kakva FIFA.
Kako se moze roditi ovakva stoka, ovako nesto izjaviti i ostati ziva - samo kod nas
naravno da nece utjecati na ligu, kad liga nikako ne moze biti gora sve i da pocnu krpenjacom igrati
Pa kakva je situacija u Sarajevu, Celiku, Zelji... Pa to su mini kopije saveza, samo u njima sjede uglavnom Bosnjacke glavonje koje neinteresuje klub i njegov razvoj... Treba krenut od saveza, pa onda uzeti klubove na tapet... izbaciti kojekakve SDA glavonje i dovesti sportiste i pismen svijet...
gospodine Bakoviću Vi uvijek možete biti sekretar takvog saveza/sokaka/mahale gdje Vam ostali svijet nije bitan već liga pod okriljem NSBiH u kojem sjede rušioci BH fudbala. to vaše mišljenje zadržite za vaš skup sa vašim istomišljenicima na jednoj od večera kad se dogovarate za fotelje i talove, nas pustite da uživamo u evopskom fudbalu i abd. učešću naših klubova i reprezentacije u takmičenjima pod okriljem UEFE/FIFE a vi idite gulit jabuke, molimo vas.... molimo vas iz razloga što se još uvijek nadamo da ćete odgovarati za vaša nedjela, svi vi koji se ponašate kao da ste fudbal izmislili a mjesto vam nije ni pored malih ekrana kada je utakmica.
sta ce nam liga,prvo nju treba suspendovat
ja bilmeza,majko mila.to je isto da ti neko kaže da moras upalit racunar pa onda surfat.cuj,igrace se domace prvenstvo.pa konju jedan,za koga igrat.za mjesnu zajednicu..
uzmajte oruzje i na srbe mirnim putem nema nista
Nece uticat ni na nas u ulici sto igramo na male, boli nas k.ur.ac. za FIFU i UEFU.
Suspendujte reprezentaciju na 5 godina, poslije toga ce moci napraviti samo repku Sarajeva! Borac - Srbija - Kosovo - Metohija!