Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitke jedinom selektoru koji nas je odveo na SP
Cestitke igracima koji su odveli selektora na SP.
Kolko je jos bodova u igri Safete..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NAjbolji strani igrac Francuske svih vremena,ispred Ronaldinja i Ibrahimovica,Pape i najbolji igrac iz Bosne i Hercegovine svih vremena,obadvije titule su zvanicne.
Nisu ti izgleda javili da ovaj konj vec duuugo ne igra.
S tim da su rijeci Sucica u intervuju: "Ja sad kad odem u PSG, mene tamo niko ne poznaje" hahahahaha. Tupan ostaje tupan, nema nikakve kontakte. Da ima radio bi kao trener u PSG, odnosno da vrijedi ista.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
NAjbolji strani igrac Francuske svih vremena,ispred Ronaldinja i Ibrahimovica!? 1. Daj da vidimo link na tu stranicu FFF. - Tek da se uvjerimo da ne lazes 2. Kakve veze ima dobar igrac sa dobrim trenerom? - NIKAKVE! Zar Diego Maradona nije najbolji primjer. I Safet Susic takodje. ;o))
Hajde da skratimo. 1. Nema nikakve dileme da je SafetSusic nas najbolji nogometas ikada. 2. 2. 2012 godine FF je slozio listu najboljih stranih nogometasa u Francuskoj, na kojoj evidentno nedostaju neka imena, Enzo Francesscoli na primjer i upravo iz Susicevog vremena. 3. Safet Susic je u PSG igrao od 1982 do 1991, 9 godina i u 343 utakmice postigao 85 golova. 4. Pedro Pauleta je u PSG igrao od 2003 do 2008 i u 211 utakmica postigao 109 golova. 5. Zlatan Ibrahimovic je u PSG od 2012 i u 142 utakmice dao 115 golova. PAMETNOM DOSTA!
sve najbolje legendi Safetu Susicu i da Evian uvede u prvu ligu...
S njim ce Evian prije u trecu nego u prvu ligu. Zivi bili pa vidjeli. Osim ako ne dobije otkaz i u Evianu-
Kako mislis AKO dobije otkaz, valjda se kaze KAD jer to je uskoro. Zamisljam Safeta kako se pravda vlasnicima i objasnjava im da je jos dosta bodova u igri, da je bolji remi ili poraz od pobjede.Safet je idiot
Stace to biti, pa skino shuskavac?1 Mozda se zena Alma u njega smilovala, pa dala sluzavki da ga opere!
Ispravite me ako grijesim: BiH je bila jedan od najefikasnijih evropskih timova u kvalifikacijama za SP u Brazilu, odmah iza Engleza, Holandjana i Nijemaca. "Courtesy of Safet Susic Pape".
Svaka čast na igrama IGRAČINO, ali zamjerio si se svetinji i prema tome MRŠ SELJAČINO!!! Fakat su uporni sa toliko pažnje posvećene ovom liku.
ja levata tito dragi,jos im balega s kalosa nije spala a oni bi papeta nesto da omalovazavaju.ahh
Pape je sam sebe omalovazio. Glup tip.
Vidi seljaka što se pale, šatro emancipovani...
Kakav trener takav stadion, nije ni zaslužio bolje.
Ja njega izuzetno poštujem,jest da je đikan(al bošnjački) ali hvala mu
Ne znam cemu ovoliki clanci o drugoj francuskoj diviziji. Koga normalnog zanima drugoligaski nogomet pored toliko pravih liga, trenera i nogometasa.
Bash bi ova pink boja stajala Sushicu mladjem!
SLABA JE TO LIGA PRAZNI STADIONI A EVIJAN FINANCISKI NAJBOLJE STOI I TRAZI SE DA UDJU U PRVU LIGU TO CEMO DA VIDIMO .
Sa Safetom se nikad nece vratiti. Skontat ce oni ubrzo da ih ovaj levat samo u trecu ligu moze odvesti, strucnjak je to
NAJBOLJI IGRAC BIH SVIH VREMENA JE EDIN DZEKO .
...to Sajo legendo nasa...
A ko ste to vi?
...mi smo bosanski patrioti i navijaci reprezentacije BiH i fudbalskog kluba Sarajevo,inace najveceg kluba u BiH...sta ti nije jasno???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)