Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima jos dosta poena u igri ne brine me to puno
Hajno izjasni se kako treba ??? Haman to nogama tipko jbteee ....gdje li je sad Saran da ti napise njegovu pricu hahahah
Kao sto mu se desavalo u Turskoj,Susic ce i u Francuskoj po obicaju nakon najvise sest mjeseci dobiti otkaz!Pitam se,zasto ga Sarajevo ne uzme za trenera jer ionako vec godinama imaju trenerski problem,a posto sa Koseva najvise brane Susica onda je logicno da ih Safet"usreci"!
neka, nemoj ga nama... hvala
Koji halvas moras ispast na svjetskom da tolko sranje napravis pogotovu proiv Nigerije ona budalastina da dojes i nijedan prvoligas da te uzme.
Hocel mi neko objasnit sto je ovo vjest , ja imam nakav osjecaj da on Bahila da ispadnemo iz Baraza da eto o9no nas ne bude Bazdarevic nas spasio sto i je .
Vid mu samo vizionarskog pogleda iza djozluka!
Od silnog soka i sjeba,izasao sam iz kuce i uputio se u nepoznatom pravcu !
pape još je bodova u igri-nedaj se ...
Amidza opet poslo za bureka pa se pise o njemu, cuj uspjesno vodi ekipu??? Angazovan je da ih vrati u prvu ligu sto je poslije 5 kola postalo nemoguce. Za 3 kola ce opet biti u zoni ispadanja a onda - nooooogggaaaaa
Poslije Evina penzija i Almi uz guzove.
Eviana
poraz i kod sošoa i eto ga opet u "zlatnoj sredini". inače razlika između predzadnjeg i eviana 5 boba
DOBRO I STA SAD ....
Ako si ti trener Ekrem je pjevac - BHF
messi koliko god je safet dobar igrač trener nije nikakav ali nije ni dobar,igrači su vidjeli kakve šanse imaju da odu direktno na svjetsko i dali sve od sebe i otišli,jel to Safet igro i zabijao golove?