Miroslav Blažević
0
"Sušića imam nečemu poučiti"
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ciro je iskoristio bih reprezentacio kao odskocnu dasku za dodatni novac on je po meni stari p. NE SAM SAFETE EEEEEEEEEEMOJ CIRO
Ciro od srca ti hvala jer si unio jednu novu pozitivnu energiju !!! Da je srice bilo prosli Ali sta sada , sto se tice Hrvatske I to je dio Balkana tako da te ne treba nista iznenaditi ... Puno srece I pazi se zutih treba da te herciga ne opali )))))
Emire eto ti Cirin pa se igraj sa njim.
ciro-legendo odosmo u propast bez tebe
CIRO LEGENDA CIRO BOG nikad vise necu pratiti reprezentaciju BiH kao kad sam dok ju je Majstor vodio! Sad, eto vam je silujte je koliko mozete, kradite, radite sta god zelite!!! Pape je kao sto Bog kaze veliko ime, ali nikakav trener! Oprostite se od EPa i prije nego sto pocne, jer ce BiH opet biti medju zadnje dvije repke, kao sto smo (ste) i navikli! S ovim sam izgubio i svaki gram patriotizma sto sam imao!
nedostajes nam ciro!!!!normalno da si majstor ti si pobijedio belgiju a ranije smo gubili od luksemburga...svaka cast ciro!!!
Nije mi bas simpatican, al covjeku treba skinuti kapu za sve sto je napravio za nasu reprezentaciju. Vecina komentara su pravo seljacki, nek komsiji crkne krava, e u tom fazonu. Ovo je seljacka drzava, seljaci se dohvatili interneta pa pricaju GLUPOSTI. FUJ DO BOLA. MRŠ NA SELO ČOBANI JEDNI
Idi snimaj reklame! Pazi molim te,takvoj fudbalskoj legendi da on nešto priča! Ublehaš i Tuđmanov obožavalac,razguli!
Ćiro hvala ti. Kako će nam biti bez tebe, znaćemo na kraju sljedećih kvalifikacija.
mojne ziv bio !!!!! glup je on dovoljno i bez tvojih gluposti i filozofiranja.
ČESTITKE ĆIRO. Bez tebe smo nula.
E moj veliki ciro , lafo trener veliki,kaze on ne mogu gledati utakmice nasih momaka bojim se da se ne povrijede.Zamislite sad jednog Fabia Capela kako kaze ne mogu ici gledati Runija ili Lamparda bojim se da ce se povrijediti. Eto toliko o velikom treneru ucero mu kinez.Nego valja nama sad pratiti sta nam je novo spremio savez sa Dryicem(Susicem)
fuuuj nezahvalnici jedni...sramite se !!! ciro ti si legenda !
ne seri ciro matere ti
coro ostavi papeta da radi ti si svoje pokazo.. niko od tebe netrazi nista idi foliraj kineze