Prvi trening u Frankfurtu
0
Sušić zadao žestok ritam "zmajevima"
Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda izgubili 5:0...
koji ritam, trckarali 20 minuta i ajmo na cevape.
imam teleci pogled jer sam glup ko kurrac.
DANAS MI JE MUHAMEDOV POSLANIK KARO KĆER OD 6 GODINA. POSLIJE SMO JE KAMENOVALI. TO JE NORMALA KOD NAS MUSLIMANA.
pa sto na silu muci igrace, ionako se nismo kvalifikovali. susicu jebbemte glupa u tu telecu facu.
AKADEMIK je legenda,respect AKADEMIK pozdrav od jednog muslimana iz Kladuse
Imamo generaciju za uspjeh .treba dovesti provjerenog stručnjaka stranca obavezno i platiti ga . Toliko novaca ima sigurno , a sve bi se vratilo . Svaka čast papetu , ali dosta je više vježbe na reprezentaciji !
MUSLIMANI ne srdite se .. ovo je samo rat dijaspore na diskusijama.. prva slavna iz mihnena protiv druge junacke iz toronta
... a koliko je Novi Zeland nabušio Smrdiju-Srbiju?????? ;))))) Joj čovječe, hajd i nekako od Švedske nije sramota zijanit, al NOVIIIIIIIII ZELAAAAAND!!!!!! :D :D :D :D GROHOTOM se smijem!! :D Novi Zeland ima SAMO JEDAN profi fudbalski klub koji se takmiči u australijskoj ligi.... toliko od mene :)
REPUBLIKA KOSOVO vs SMRDIJA = 2.000.000 : 0 !!! ;-) :-D A STARI STIH KAJE: ŠTO JE NEKAD BILO SAD SE BRIŠE NIJE SRBSKO NI KOSOVO - VIŠE !!! ;-) MENI KAO NEUTRALNOM POSMATRAČU NAJBITNIJE JE DA JE REPUBLIKA KOSOVO KOLIJEVKA, I PRAVA DRŽAVA ALBANSKOG NARODA! ;-) ;-)
E moj safete sajo Sarajlijo ti si Zenicu naljutio
Redakcijo draga, dajem vam donaciju od 20.000 €, ili vikendicu na Bjelasnici, samo mi dajte IP adresu od Akademika. Ima da ga nadjem, ima da ga silujem, ima zube sjekirom da mu vadim ima citavu rodbinu ko stoku na tarabe da mu zavezem, pa da ih sve obradim motornom pilom, pleme da im yebem retardirano krezavo smrdljivo fasisticko. Vjerujte mi, B i H ce biti bolje mjesto nakon sto zavrsim :) BiH4EVER!
Hvalim te boze sto nisam srbin.Pa njima bi i hitler zavidan bio. Kakvi ogavni komentari ovdje stoje.Covjek se zapita koliko covjek mora biti bolestan i poremecen da ostavlja takve komentare.Volim sto nisam srbin,volim sto ne znam mrziti.Hvala ti boze jos jednom.Hvala ti boze na Bosni i Hercegovini.Hvala i na Saji,Seji,Edinu,Zlatanu i na malom Muji. Hvala i tebi satro akademice,firaune,cergasu.Taman se uspavam malo ali takvi kao ti me vrate na oprez.I dalje mislim da nisu srbi tako losi kako ih ti pokusavas predstaviti.Firaune rimtu ti tuki za bao hau.azguli papak.
@ akademik Da ne bi amerike i daytona,sad ne bi ni bilo entiteta,vec bi bila samo BOSNA I HERCEGOVINA. ps,vidio sam onaj link što si postavio,nisam nista drugo ni očekivao od tebe, stas nisi ti kriv sto si takav, poremecen........... ps.imam osjecaj da si ti placen da ovdje raju zaje*aVas i izazivas mržnju i netoleranciju ...
SAFETEEE DAJ OSTAVKU DOK JOS NIJE KASNO. Hilmo Rastinjak